Intimitat

Un relat de: xprat

Suaument passa el dit per la pell seca de les seves mans. Nota cada una de les petites arruguetes que formen els plecs de la pell. I s'hi entretén.
Els dits es mouen amb lentitud, sense ganes d'anar més ràpid. Cada corba, cada petit desperfecte el nota i el memoritza. Quan acaba de recórrer la mà va pujant pel braç dret.
Ara l'acaricia amb les dues mans, i va pujant pel braç tot notant l'inapreciable pèl que el cobreix. L'hi dóna un plaer indescriptible i ha de tancar els ulls per sumir-s'hi totalment.
Acosta el nas darrera la nuca i olora. I quan acaba d'assimilar l'aroma de la seva pell utilitza el nas par acariciar.
Quan acaba d'un braç baixa per l'altre fins la mà i torna a pujar per aquest i para els dits a l'esquena. Dibuixa amb el dit índex camins inconnexes, amb suavitat, sense força, intentant que el seu dit gairebé no toqui la pell d'ella.
A l'altura de la cintura deixa l'esquena i passa al ventre. Ressegueix la forma de les seves costelles fins arribar als pits. Li reclamen tota la seva atenció. Comença per fora resseguin el seu contorn, primer de l'esquerra i després del dret. De mica en mica es va atrevint i fent espirals de fora a dins arriba al mugró, fosc i erecte. El pessiga dolçament i torna a començar amb l'altre pit.
El desig el fa ser més brusc. Estreny cada mamella i les fa canviar de forma amb els palmells de les mans. I de cop sent que les mans ja no son suficients per arribar a tots els recons, per sentir el màxim plaer.
Els llavis comencen a humitejar els llavis d'ella, i de mica en mica, entretenint-se, van baixant pel coll deixant un rastre de saliva al seu pas. Al final, inevitablement, arriben als pits i als mugrons, on la llengua s'atreveix a sortir per voltar una vegada i una altre el contorn.
Mentre la boca s'entretén amb la part superior, les mans recorren un cop i un altre el camí que hi ha des del genoll fins al pubis.
Tota la suavitat es va esvaint. Ara tot és més brusc. Té la necessitat d'anar més ràpid. Vol tocar-ho tot. Vol llepar-ho tot. Baixa la llengua pel ventre fins que nota els pèls del pubis. Torna a pujar fins als pits i s'hi torna a entretenir. Les mans la substitueixen i ella torna a buscar els llavis càlid i humits per retrobar-se amb la llengua d'ella.
No pot pensar, no pot sentir res més que el seus cossos i el seu instint més bàsic que el pressiona per anar més ràpid. Les mans i els llavis, simultàniament van resseguint el cos que té al costat. Però no treballen sols. Nota que l'altre cos respon. Nota com els pèls de li arrissen amb cara carícia. Nota com la pell es contrau sota els dits d'ella. Està completament excitat, i sap que ella també.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer