Impetuós i malalt

Un relat de: Bonhomia
Aire clos, submergeix-me als abismes trencats de cada pètal esfondrat. Arrossega la pols la conversa àrida del malalt que perviu en la tenebra, company de mi. La meva ressaca d’histèries em clama. Engendro en substància agonitzant en partides d’escacs amb el mateix dimoni. Enllustro foc als inferns, em glaço la sang de trilladores de sang escomesa a cada port beneficiari de túmuls de borrasca. S’ultima la meva posició quadrada davant cada bandera, les maleeixo totes i em fa un bes la meva capcinada cap a un món d’oblits trencats, cada joia n’és la trampa. Baldament m’enfosqueixo en la longevitat que em marca el cor a sanglotades, l’univers ens estudia el radi, la comèdia, la por, la tragèdia. Maquinalment, apareixem com productes debastats per la nostra propia fúria innata. Em compadeixo, no tinc canya de pescar. Abruptament, em lliuro al camí de l’injustícia essent just, trepitjo cada tram de camí i només m’hi veig a mi, tediosament ensinistrat per un caos que corromp el meu cor. Ara els ulls que em miren són els meus, em maleeixo i reposo. Tots som víctimes de l’estadi de la propaganda que fa esclatar cada jorn, cada anada, que ens retorna.

Avui he sentit que jo no era jo, maníac de pedregoses forces externes.


Sergi Elias
02-01-13

Comentaris

  • Tètricament benevolent[Ofensiu]
    llamp! | 10-03-2013


    És un escrit visceral i que surt de les mateixes entranyes... fosc, com ja diu l'Aleix. I jo afegiria: tètricament benevolent, perquè al mateix temps que exhibeixes un llenguatge recargolat i ambigú, també hi ha una força creadora, que t'empeny a escriure així.

    Crea i segueix creant com ara, seràs qui sempre has voigut ser i faràs el que sempre has volgut fer. Jo crec que la inventiva no té límits. I tu ens ho demostres.

    Xapó!





    llampi qui pugui!

  • Tragèdia i espurna[Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 03-01-2013 | Valoració: 10

    Literatura feréstega, fosca i dura pròpia de mans expertes en l'escriure bé. Estic llegint ara Edgar Allan Poe, un Déu que em recorda el teu estil precís, fosc i bell alhora. Amb aquest cap i aquesta lletra comfio plenament en tu, Sergi. No t'exigeixis gaire, camina a poc a poc i, sobretot, no deixis d'escriure! Una abraçada ben forta.

    Aleix

l´Autor

Foto de perfil de Bonhomia

Bonhomia

646 Relats

1852 Comentaris

515527 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
L'armonia commou la selva verge de paratges interexternalitzats mentre els estels ens somriuen dolçament i les nits i els dies es confonen en boira d'un nou color que brillarà per la mare universal que va fer-nos i cerquem cuidar... si és que aquestes paraules contenen cert ressò d'esperança en un món tan difícil i complicat.