Hi ha llibres que parlen de tu

Un relat de: CalamaiodiBacco
Devorar pàgines i pàgines d’aquell llibre i trobar-hi, entre les línies, les teues mans el teu alè. He estat de vacances i, no podria dir amb exactitud el per què, les meues mans també han sigut mandroses a l’hora d’alleugerar tinta. Pot ser és perquè la primera i l’última imatge que veia durant la jornada eren els teus ulls. No pas tu. Més aviat el corall groc d’una mar per a nosaltres, oceans de joia i intimitat. Vaig posar mil rentadores per, en escoltar el soroll del tambor girar, fer-me a la idea de retrobar la civilització de comoditats i parets de formigó. Allà dalt fèiem la bugada a l’abeurador del bestiari, finalment la petita ampolla de detergent concentrat que havia passejat pertot dins la motxilla feia el seu paper. I jo que sols tinc les teues mans entre els calaixos dels meus deliris literaris.
I és que vull fer literatura del teu cos del teu esguard. I ara que no hi ets és quan t’escric. Que sí, que he canviat d’ofici, ja no faig l’obrer però segueixo sent l’obrer de les paraules que saben perfectament, que coneixen cada raconet del teu cos, de la seua sensualitat de dona apoderada i lliure.
Perquè hi ha llibres que parlen de tu i jo em capbusse entre llurs frases perquè són màgia i són encanteri. Com tu, dona peix de la muntanya, que amb les teues mans de pianista fas sonar la melodia d’un endins que et declara l’amor a través de l’escriptura llibertària.
Je veux faire poésie avec toi, je veux l’anarchie à tes côtés, bergère de mes vers.

Comentaris

  • Del tinter de Dionís[Ofensiu]
    kefas | 04-09-2021


    Del tinter de Dionís
    al ritme de rentadora
    brollen lliures sota un pi
    un obrer i una pastora
    Busca els mots l’obrer gentil
    en la pell de la que adora
    i els mots fugen pel carril
    de l’acràcia guaridora.
    Ai, l’amor, aquest bacil
    que ens infecta quan ve l’hora
    en que més que el bon pernil
    ens agrada una senyora.

  • Bona ocurrència.[Ofensiu]
    unicorn_blanc_del_bosc | 30-08-2021 | Valoració: 9

    Efectivament, hi ha relats que parlen de la vida normal de les persones, de la vida que vius la majoria dels dies, de la cruesa de la feina dura, del clàssic detergent de cada setmana, de les coses que perdem i retrobem, dels amors i desamors...

    M'agraden els teus relats i t'afegiré entre els meus preferits.

    Cuida't i procura seguir escrivint!!

  • Màgia i encanteris[Ofensiu]
    Prou bé | 30-08-2021 | Valoració: 10

    Màgics i encantats els teus relats! Llegeixo el que escrius i em sorprèn, O no, com m'agrada! No sé, ni cal, quan va ser que vas començar a escriure però, ja t'ho vaig dir, ja n'ets mestre de les paraules. O jo ho veig així. És clar que t'aniré llegint....
    Amb total cordialitat

l´Autor

CalamaiodiBacco

11 Relats

32 Comentaris

4297 Lectures

Valoració de l'autor: 9.30

Biografia:
Vaig assabentar-me de l'amor per l'escriptura al mateix temps que el cansament per la normativització de la vida se'm feia ben clar. Cuidar-se i deixar-se cuidar. Però sobretot estimar (-se) allò que un és, sense enganys ni falsos vels.
Em vaig treure el vel de l'ordre i la utopia que creixia i creixia dins meu va sortir-ne de cop i volta, i sencera, del meu pit que l'oprimia.
A partir d'aquell moment no toco de peus a terra perquè per celebrar la vida necessite molt molt de vent i poques àncores.
No escric a l'amor ordinari que imposa dominacions i relacions de poder, escric més aviat a la simplicitat de l'estima per aquells ulls i la llibertat per la qual combaten.
Escrits per l'anarquia. Robeu-me, si voleu, la boca que jo badaré a les paraules clandestines plasmades per escrit.