Gracies a la Carme, Miquel,Marc;Sergi,Tiamat,Follet,Anna, ...ia tots.

Un relat de: Manuel de Lino

Per raons del destí, i quan ja hem veia segut entre tots vosaltres al dinar de la trobada a Barcelona. en vaig veure ficat en mig de una hipersemblant aventura al cor mig del desert del Sàhara.
Ara , també us puc dir allò de " Ja soc aquí " desprès de casi mes i mig al desert voltant de una banda a l'altra.
Poc a poc us aniré fen uns bocins de aquesta aventura-historia, plena de situacions, mes de una pel·lícula que de la nostra vida real.
Però primer de tot, deixeu-me donar-vos les gràcies.
Perquè hem preguntareu?.
Per acompanyar -me en aquest viatge.
Per donar-me el esperit que moltes vegades hem feia falta per tira endavant, per donar-me forces per anar apuntant a la meva llibreteta totes i cadascuna de les coses que volia que no se m'oblidessin, pensant en que arribaria un dia en que us les podria contar, (encara en que un parell de vegades hem pensava que no les contaria), per fer-me tanta companyia en la solitud de aquelles regions quan escrivia aquestes memòries, que desprès me han fet reflexionar tant, deixeu-me només de passada nomena a alguns de vosaltres; A la Carme Cabus, al Miquel, al Marc Freixas, al Sergi, al Vicenc, la Tiamat, la Anna, al Follet groc (que el vaig veure corre un parell de vegades per les dunes) . . . a tants i tants de vosaltres que perdoneu que ara no vos anomeni perquè sinó no acabaria mai, i sobretot al Joanjo dels Països Marencs, que moltes vegades al recordar-me'n d'ell en feia riure de les seves coses, (les quals tan poca gràcia en feien quan era a casa).
En fi això en lloc de ser un relat me pareix que ara es un escrit de acció de gràcies, per això li demano a la nostra benvolguda editora que si us plau no me ho tingui en compte i me ho pugui penja a la nostra pagina. Prometent-li que de seguida li faré arribar els relats del meu viatge.
Moltes gràcies a tots i a totes.
Fins aviat.
P.D. la meva adreça electrònica es:
Manuel_de_Lino@Hotmail.com
en atenció a Calfuste.


Comentaris

  • Un agraïment...[Ofensiu]
    Llibre | 27-04-2005

    que gairebé tots i totes les que estem per aquí i participem d'aquesta gran pàgina que és RC, en algun moment hem tingut la necessitat de fer.

    Perquè certament, el que s'ha aconseguit en aquesta web, jo ho he trobat ben poques vegades, dins l'univers d'internet (per no dir cap).

    Gràcies a tu, per formar-ne part.

    LLIBRE

    PS.- He rebut els teus comentaris, i la teva adreça de correu. En breu, suposo, t'enviaré un missatge per donar-te la meva adreça. Però... és que no tinc costum de oferir l'adreça si no conec la persona. Ja veus... manies! I a tu et conec... pels relats (que jo sàpiga!).

    Per altra banda: gràcies per les felicitacions per l'Arbó. I no: no sóc de Sant Carles. Lamento decebre't. sóc de Barcelona ciutat, i sempre hi he viscut.

    Fins la propera! Una abraçada.

  • manuel![Ofensiu]
    AnNna | 10-11-2004 | Valoració: 10

    No l'havia llegit abans... És per això que no te n'havia dit res. Gairebé em salta alguna llàgrima, i és que, últimament, no hi ha ningú que m'agraeixi gaire res, no faig bé per ningú... però bé, la meva història no importa, ara.
    M'alegro que pensessis en nosaltres en aquest viatge. té raó la Tiamat, aquesta web motiva i crea vincles forts amb persones que ni tan sols coneixem. Però això és bo. Endavant el "carinyo"!!!
    I a nosaltres no ens has de donar les gràcies. Gràcies a tu per llegir-nos i per escriure, i per valorar-nos tal com som.
    I gràcies a l'equip de relats per haver creat aquesta fantàstica web.
    petons,
    aNNNa.

  • Vaja![Ofensiu]
    Tiamat | 24-09-2004

    que maco que és desconectar de la web uns quants dies per setmana, i quan tornes, trobar-te sorpreses com aquesta!

    i tens raó!aquesta web motiva per escriure, i no es pot evitar sentir certa tendresa per la gent que hi habita..

    Doncs dues coses (o tres, ja veurem).

    1.No es mereixen
    2.Com diu el marc, gràcies a tu també, per escriure.
    3. Espero llegir aviat les teves aventures, ufs! quina enveja, a mi el més emocionant que m'ha passat últimament és que gairebé vaig fer explotar l'edifici on visc fent un pastís de xocolata (déu ni do, també..)

    Una abraçada

    Tiamat.

  • GRÀCIES A TU PER ESCRIURE[Ofensiu]
    Marc Freixas | 21-09-2004

    Perquè jo també tinc ganes de conèixer-te a la pròxima trobada, i espero que no tardem massa en concretar un dia i una hora per fer-la,...

    I espero que segueixis escrivint moltíssim!!

    GRÀCIES A TU MANUEL!!
    UNA FORTA ABRAÇADA!!
    ESCRIU I NO PARIS MAI!!!