Folla'm!

Un relat de: josepsalatermens
Lleida és una ciutat tranquil•la i airejada, per a un barceloní com jo, també la sento eixuta, malgrat el fruitós Segre, hi trobo a faltar la proximitat del port. Afegeixo que, s’hi obro una finestra o pujo al terrat, llavors sempre se’n va la vista a la Seu, sense ella, Lleida es quedaria sense res.
Aquest matí, m’he desvetllat per la claror del sol, m’he sorprès a l’observar amb possessió d’una erecció exagerada, quants mesos feia que el penis no m’impressionava d’aquesta manera? La píndola que vaig prendre ahir, ha fet una gran miracle. Mentre contemplo la Seu per la finestra, la titola la tinc en posició ben horitzontal i no ha calgut tocar-la gens.
Escolto com vas pujant les escales, t’estimes més dormir sola a una altra habitació, suposo que tants anys de fer-ho, potser tota una vida, se’t fa ara difícil de relaxar-te tenint algú al teu costat, dins el llit.
Entres segura, tapada amb una samarreta llarga que t’arriba fins ha mitja cuixa.
-Què, has dormit bé?
I de seguida m’abraces i comences a besar-me, primer un bes suau, després ja ens anem desbocant cap a la golafreria. Et grapejo les carns per sota la samarreta, el teu sobrepès ajuda a que se m’omplin les meves manasses.
Ets tu qui em duus al llit i et poses a sobre meu, em refregues amb els teus enormes pits i jo, m’haig de contenir per no mossegar-te, a tu no t’agrada.
Ja estic avesat a agafar-te les mamelles per sobre de la peça de roba, no te la vols treure mai, et fa vergonya.
-A la meva edat ja tot em penja.
Només em fas alguna concessió si estem a les fosques.
Estant damunt meu et desplaces una mica cap avall, procurant que el teu sexe coincideixi amb els meu genitals, aleshores et poses a pressionar-me’ls amb moviments de dreta a esquerra, o circulars. Ara inicies els bufecs i pressiones amb més força, si segueixes així, que a mi ja m’està bé, t’arrisques a que aviat ejaculi. Però tu en vols més, alces una mica el teu sexe, deixant un espai de separació entre tots dos.
-Folla’m, folla’m !
Penetro i et poses a bufar més fort i gemegues, de sobte per a mi, fiques la teva mà dreta a sota de la meva natja per tocar-me-la, estàs ben deixada anar.
Ja has arribat a l’orgasme i vas afluixant poquet a poquet, però encara en vols més.
Ara ets tu qui s’estira a sobre del llit, panxa a munt, i em fas que em col•loqui a sobre teu, pregues perquè de seguida et torni a penetrar, i ho faig. Sempre començo a sacsejar un xic lent i després segueixo a un ritme més ràpid i constant, puc aguantat força estona així.
-Ets una màquina.
Fins que no m’adoni que ja has quedat ben satisfeta, no miro per a mi, llavors em permeto centrar-me en el meu propi plaer i em desinhibeixo. Si amb tu no en tinc prou per excitar-me aleshores faig ús de les meves fantasies sexuals.
Quan ejaculo dius que sóc molt silenciós, com si em fes vergonya que algú em pogués escoltar d’amagat.
Caic derrotat a sobre teu i ja sóc incapaç de fer cap moviment.
Això ho hauria d’experimentar tothom. En aquests instants posteriors, em sento que estic amb Déu, que estic escampat per l’univers, Ara no sóc pas jo, sóc el tot absolut.

Comentaris

  • M'encanta.[Ofensiu]
    unicorn_gris | 29-05-2014 | Valoració: 10

    Un bon relat de passió eròtica, dinamisme i atreviment. Està molt ben escrit.

    No ho puc jurar perquè mai he tingut novia, però crec que saps bé el que descrius, i ho plasmes bé per escrit.

    La passió, l'atreviment, les ganes, el ser llençat, l'estímul...

    Felicitats pel relat.

    Ens veiem per aquí, salut noi!!!

  • Hola...[Ofensiu]
    Libi | 28-03-2014 | Valoració: 6

    Hola Joan,
    Bon relat, directe i adult.
    M'ha agradat.

    MUA!

l´Autor

Foto de perfil de josepsalatermens

josepsalatermens

110 Relats

29 Comentaris

51304 Lectures

Valoració de l'autor: 9.40

Biografia:
Vaig neixer el 5 de març de 1961. Treballo en un hospital i estic casat i fillat. M'agrada la natura i estar de tant en tant un mica sol amb mi mateix, però també necessito tenir algú al meu costat.