Eckart Tolle / Escriure

Un relat de: Bonhomia

Mira dins teu. I mira fora. Ara mira des del voltant cap a tu. Intenta-ho i veuràs com és així de fàcil.
Et pots contemplar des de fora, ballant o quiet. Tenim la consciència, la gran majoria, atrofiada per pensaments falsos. Jo crec que ens mengem massa el coco, sí, encara que sigui una manera massa tòpica de dir-ho. Per exemple, pensem si diem o no la veritat, tenim una veu imaginària que ens fa sofrir. És el nostre Absurd, la nostra Falsedat Interior. Això ens fa creure coses que no existeixen. Les pel.lícules mentals. Evitar-ho és tot un repte, però plaent i satisfactori més enllà del que creiem.
Tot això no m'ho he inventat jo. Estic llegint "El Poder del Ahora", d'Eckart Tolle. Porto unes quaranta pàgines, i, encara que amb altres paraules, el que us dic més amunt és aproximadament el que ell ens explica.
M'he començat a llegir aquest llibre perque m'ha picat la curiositat. Es troba tot més pur i es pot assolir la Plena Essència de l'Ésser. No són simples paraules, com en una novel.la avorrida. Realment et transmet un ensenyament que il.lumina, com ell ho diu.
Us recomano entusiasmadament el llibre. Potser no hi trobareu la qualitat literària que cal, però això enganya una mica. Es tracta d'un llibre que cal llegir amb una atenció especial en el sentit que ell ho diu en el mateix.

Animeu-vos a escriu-re més, va molt bé! Encara que no tingueu res per dir. Encara que no us surti la primera paraula. Així és com jo estic escrivint aquest text. Ho dic perque hi ha molta gent que en molts moments es troba privada d'una inspiració necessària. Pot anar sortint qualsevol relat, i, creieu en un principi que serà dolent o no, en pot sortir un de molt bo. Però... Ei! No us desespereu si el relat no us agrada! Potser us trobeu que agrada a altra gent llegint un comentari i us quedeu una mica perplexos. Perque solem pensar que nosaltres som els pitjors!

Comentaris

  • Si senyor...[Ofensiu]
    Epicuri | 08-07-2008

    A més, es pot llegir en Català: Editorial VIENA/HELIOS.

    Entenc que parla, d'una manera senzilla i entenedora, del que totes les persones i tradicions místiques han volgut trametre:
    Com la paraula camí. Fàcil de dir, més difícil que seguir. Sobre tot quant el que quan passa com en l'amor que, el que val la pena no es etiquetar, aprendre o intel.lectualitzar si no
    viure-ho.

    Ja ho deia Sòcrates: Molt d'estudi no produeix comprensió.

    Em semble interessant, entretingut i vital.

    a rellegir.
    :-)

    la escriptura, la llengua en definitiva es una eina útil i agraïda

  • - | 08-07-2008

    He escrit "començar" sense erre???

  • Tens raó![Ofensiu]
    - | 08-07-2008

    Jo vaig enviar un relat, i gairebé a l'instant em vaig comença a penedir d'haver-ho fet. I mentre m'avergonyia del que havia escrit, em van arribar varis comentaris entusiastes... Sense cap dubte, això és el millor estímul contra la inseguretat!

  • Hola![Ofensiu]
    Magrat | 08-07-2008

    He llegit "El poder del ahora" i és veritat, et canvia la perspectiva de moltes coses. Personalment, em va encantar!
    Si pots, mira't "El silencio habla", del mateix autor... O qualsevol llibre d'Osho, també genial.

    Fins aviat!!

l´Autor

Foto de perfil de Bonhomia

Bonhomia

646 Relats

1852 Comentaris

515693 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
L'armonia commou la selva verge de paratges interexternalitzats mentre els estels ens somriuen dolçament i les nits i els dies es confonen en boira d'un nou color que brillarà per la mare universal que va fer-nos i cerquem cuidar... si és que aquestes paraules contenen cert ressò d'esperança en un món tan difícil i complicat.