Escletxa de llum

Un relat de: Magda Garcia
Que vinguin per fi a rescatar-te de l'armari de rebost on vius seria el teu desig més gran des que sobrevius tancada i sense sentir-te útil entre estris vetustos. Cada vegada que t'arriba una escletxa de llum quan obren l'armari t'envaeix una renovada il•lusió. Mous les partícules de fang subjacents sota la teva capa d'esmalt perquè es fixin en tu i et descobreixin. Intentes constantment cridar l'atenció i és que encara ets bella. I et sents trista. Oblidada en un racó fosc sense poder demostrar a ningú la teva capacitat i la teva entrega total i absoluta quan se't tria. Fa temps que no se'n recorden de tu. Amb els anys han acabat perdent-se les receptes tradicionals que et feien vibrar. Ja ningú escalfa la seva ànima amb tu. Pertanys a una altra època. Ets de fang i el ferro colat, superconductor, produït a l'estranger, t'ha relegat.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Magda  Garcia

Magda Garcia

146 Relats

487 Comentaris

38463 Lectures

Valoració de l'autor: 9.57

Biografia:
Vaig néixer i visc actualment a Rubí (Vallès Occidental). Treballo a l'administració pública catalana. He residit a França (Paris, Toulouse) i al Canadà (Vancouver, Montréal). M'agrada escriure per transmetre sensacions creant personatges que mereixen volar per sí mateixos.

He guanyat el primer premi de microrelats de Sant Jordi del Districte Administratiu de la Generalitat de Catalunya (abril 2023) i el 1er Premi de Narrativa del Patronat de l'Ermita dels Sants Metges Sant Damià i Sant Cosme de Sarral (Conca de Barberà) els anys 2022 i 2023.

Tinc un parell de contes publicats en llibres digitals a l'Argentina, un relat penjat al blog guimera.info i he estat finalista de diferents concursos.