Emmerdada

Un relat de: touchyourbottom
Es desplaçava emparada per l'aire més protector, guiada per l'instint. Només existia l'instint. Ignorava la seva solitud. Mentrestant, la fosca s'apropava, imparable, implacable. Sigil.losa, armada.

Ella va fer una aturada estratègica, forçant el silenci. S'atansava a l'objectiu. L'objectiu invariable: aliment. Nodrir-se, el tot. El tot demanava arriscar-se del tot. A la seva orgànica manera hi responia sempre.

La tenia a no res de distància. Irresistible teca. S'hi acostà, només una mica, sense situar-se a la llum pigada de partícules. I en va. Detectada. Un cop eficient la va rebotre contra quelcom dur. Dolor, però endavant. Masegada, amb parts del cos d'impossible arreglament. Entossudida persistí, per més que, visceralment copsà, no podria pas enlairar-se. Passà a un caminar arrossegat, un moure's terriblement dificultós sense evitar sons agònics. L'ombra, acomplert el que volia, esperava per delir-se amb el desenllaç. Efectivament: un cop la massa menuda amb tocs tornassolats mig esclafada, la vironera, assolí l'inert organisme en estat putrefacte del gos terminal al qual el seu amo, embogit, havia ajudat a marxar amb un tret de gràcia que amb desgràcia ressonà activant l'individu venjatiu vers altres vides que esclafí a riure frenèticament repentint-se 'assassí, assassí, assassí'. Un cop la mosca al cos del ca, la rematà amb lentitud per sentir el cruixit de la mort sota el seu dement domini.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de touchyourbottom

touchyourbottom

284 Relats

131 Comentaris

83534 Lectures

Valoració de l'autor: 9.91

Biografia:
"-No m'ha conegut!
-Això és que mai t'havia vist"

"En el moment de morir estava disposada a estimar"

(del film francès 'L'hérisson', que no és un film suprem, però en vaig extreure això).