DESIG ACOMPLERT

Un relat de: berguedana
- El que vull no m’ho pots donar.
- I tant que sí!
- I si et dic que vull un viatge en globus?
- Fet! No veus que ja ho sabia! He fet un curs i tot. Sé com enlairar-lo i com aterrar.
- No m’ho puc creure. Que fort!
El globus té l’embolcall de colors irisats i al mig unes lletres: T’ESTIMO, AURORA. El cremador ja està engegat i nosaltres dos diem adéu a ningú dins de la cistella.
Els camps són teixits de verd i d’ells en surten, palplantats, múltiples arbres arrenglerats florits que des de dalt semblen taques rosades enmig del tapís verd. Jo em començo a treure peces de roba. Quan em trec les calces es gira cap a mi i pregunta:
- Què fas?
- Vull fer l’amor.
Una onada de vent s’emporta les meves calces, que queden enclastades al embolcall, com si d’una calcomania es tractés, tot enduent-se el romanticisme del T’ESTIMO, AURORA.
M’estiro i començo a mirar la immensitat blava. Voldria que aquest moment durés una eternitat. Però el seu cos, que ja ha sortit de l’estupefacció, es vol posar damunt del meu en un moment que jo, indecisa, no sé perquè he dit que vull fer l’amor. Potser ja n’hi hauria hagut prou de romandre estirada contemplant el cel de tan a prop. Sembla que la propulsió que ha fet el seu cos sobre el meu hagi deixat anar sacs de la cistella perquè crec que estem baixant i més ràpid del que hem pujat.
Efectivament, hem aterrat de cop, amb un fort sotrac damunt d’un camp de futbol ple de gent, xiulets i banderoles. Mai havíem estat tan aclamats després d’una ejaculació.
Una marca molt reconeguda de roba interior ha aprofitat el fet per introduir publicitat en els globus aerostàtics i la nostra gent ha quedat ben parada que ens dediquéssim al màrqueting.

Comentaris

  • Goool![Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 20-03-2017 | Valoració: 10

    Una increïble història farcida d'humor i erotisme i creativitat i ara si i ara no. Fantàstic! Un espot publicitari que ni pensat per la millor agència del món! De nou, felicitats i un reconeixement a Preservatius el Globito Feliz! Una abraçada.

    Aleix

l´Autor

Foto de perfil de berguedana

berguedana

72 Relats

135 Comentaris

47961 Lectures

Valoració de l'autor: 9.93

Biografia:
La meva afició per l'escriure ve de l'ensenyar a escriure.
M'he jubilat aquest curs després de treballar 42 anys de mestra.