D'AMOR. IV-Amor fort

Un relat de: Bonhomia

Fent l'amor a casa teva,
m'he guarit tota ferida...
les flors de la galleda ja són teves
i ni moriran ni marceixen.

Un sentiment descontrolat
ens convida a cavalcar
per pratsde joia, prats i mar
de vaixells abandonats a la passió estant.

Fornicant a totes hores,
noto com mai la teva jove presència,
que la tinc a dins, la tinc a fora,
esperant enfonsar-nos en de l'amor l'essència.

El que m'has fet descobrir
durarà per sempre;
tot el món el nostre llit...
tot el món trets d'amor en sèrie.

Comentaris

  • ..........[Ofensiu]
    ESTEL | 25-08-2009 | Valoració: 10

    els teus poemes sobre l´amor, que dir-te, he anat avançant i pot ser quan més s´ha expressat l´amor en els fets més m´ha agradat, perquè pot ser l´amor més inocent, pot ser, és més pur, però alhora més patidor i a mi no m´agrada patir, m´agrada sentir, demostrar, fer. Un amor que no pugui gaudir em destroça per dins, i és amor del de veritat, però uff que malament es passa.

    Que sentis l´amor i el gaudeixis és el que et desitjo.

    Un petó ben gran Sergi

  • Ieeepp Sergi !![Ofensiu]
    Fidel | 20-08-2009

    Perdona no haver-te escrit (prefereixo escrit a 'comentat'...) abans, però sovint pateixo d'irregularitats flagrants RC (i més...).
    En poesia, com que tot és tan breu i efímer o fugaç, m'agrada l'originalitat d'una sèrie de poemes entrellaçats amb un tema comú, estructurat però divers a la vegada. Aquesta, per exemple, és la teva sèrie de poemes d'amor en -diguem-ne- diversos estats.
    He de dir-te que potser el que menys m'agrada és aquest. La veritat, a mi em costen molt aquests poemes sobre sexe o... amor més fort, deu ser un defecte o una sublimació del desig (Freud dixit), però em costa d'encaixar-lo amb la poesia, no se..., igual estic dient una ximpleria com sovint...
    M'agrada més el primer: l'amor fluix: és molt honest i tendre a la vegada i, sobretot, jo m'he sentit identificat.
    Et segueixo llegint.
    Per cert i important, amb Charles Bukowsky i Pink Floys ens entendrem sempre, i si li afegeixes la poesia doncs..., la hòstia de guany. No pensis malament però, sóc heterosexual (jajajaaa !!!. Bé, això és una parida irònica...

    Ens llegim per aquestes latituds. I.. gràcies pels teus comentaris, són agradables i interessants !

    Fidel

  • Gràcies pel comentari (disculpes pels errors anteriors)[Ofensiu]
    aleshores | 19-08-2009

    Comprovo que de manera similar al que escrius, dones importància a l'amor físic, podríem dir-li animal però és igualment humà i imprescindible;
    per la edat no pots haver comprat els discos dels músics que cites sinó de manera retrospectiva - van ser més famosos als 70's. Henry Miller ho va ser també en aquella època i abans i participa d'aquestes idees que tu també senyales.
    Particularment trobo molt ben escrit un relat de Temps que crec que es deia "M'ho faré sola" i és un exemple de text ben escrit (Em sembla recordar una descripció del sexe femení amb les paraules de "enforcadura agullosa" o similar.
    El fet del pseudònim - si no se'n fa un mal ús -permet evitar els prejudicis però en el teu cas i d'acord amb el que es diu del teu signe, vas de cara.

  • Gràcies pel teu comentari[Ofensiu]
    aleshores | 19-08-2009

    "Veig

  • Gràcies pel teu comentari[Ofensiu]
    aleshores | 19-08-2009

    "Veig

l´Autor

Foto de perfil de Bonhomia

Bonhomia

646 Relats

1852 Comentaris

514024 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
L'armonia commou la selva verge de paratges interexternalitzats mentre els estels ens somriuen dolçament i les nits i els dies es confonen en boira d'un nou color que brillarà per la mare universal que va fer-nos i cerquem cuidar... si és que aquestes paraules contenen cert ressò d'esperança en un món tan difícil i complicat.