Com puc trobar-te a tota tu?

Un relat de: Bonhomia

Perquè no m'acompanyes en aquest viatge? Tu em dónes vida, tu m'ho dónes tot. Perquè haig d'estar sempre en l'últim racó de l'última esperança? Torna, siusplau. El meu mar de sentiments es fon a poc a poc, i les engrunes que quedin només em recordaran allò que hagués pogut arribar a sentir. On vol anar, l'amor? Em vol abandonar? Això pot ser un problema existencial gravíssim. Estic molt trist, i no trobo el remei. Les teves paraules em fan sofrir, perquè desapareixes com un ocell que va de niu en niu, provant la mel de cada estança. Vull fugir d'una vegada per totes d'aquestes sensacions, no vull vessar llàgrimes d'uns ulls que es posen malalts quan et veig. Sóc un fugitiu de l'amor, i em perdo entre els edificis foscos d'un gran desengany molt dolorós. Les meves forces minven en funció d'aquesta soledat angoixant. Mai t'he tingut, per tant, tampoc et puc perdre. He nascut cec i la teva llum no em pot il.luminar el camí. Hi ha núvols d'angoixa que m'envolten, són els meus eterns enemics, que m'indiquen amb un somriure malèvol que ets molt lluny. La meva raó es perd entre els enginys de la tragèdia, que manipula els meus pensaments.
Ara sóc aquí, ara sóc allà. Malgrat això, la situació és calcada, és tot un món de motlles idèntics del teu cor que perfora el meu d'una manera violenta. I això no té cura, quan estic a una distància espacial o temporal de tu, sempre hi ha un semàfor vermell, que m'inspira impotència i em guia cap a l'indret més fosc de l'univers, i d'aquesta manera vaig flotant en un mar de partícules d'odi que em fan desaparèixer per fer de mi una estàtua i tancar-me en una habitació hermètica. Però les llàgrimes seguiran vessant per sempre.
Em sento més perdut que si hagués retrocedit un milió d'anys. Tinc el cor lligat per uns fils que l'utilitzen com si fos una joguina, mentre jo jugo a perdre el cap. La poesia, per què? Per sentir-me millor pensant que em comunico amb un tros de paper? Aquí no hi ha límits, només hi ha traïcions. És un sistema que funciona a la perfecció, degut a que tot l'espai és caòtic, i tan sols hi ha una llei: la de la destrucció.

Comentaris

  • Caòtic,...[Ofensiu]
    natasha | 17-02-2010

    ... trist però amb molt d'encant. Saps trancriure a la perfecció pensaments d'una vivència (pel que m'has explicat avui, del passat), que podria estar vivint algú en aquests moments.
    És això el que m'agrada dels teus textos, que mescles coses però sempre n'extrec un missatge.
    Una abraçada

  • lluita, inconformisme, valentia[Ofensiu]
    llu6na6 | 11-11-2005

    Gràcies Sergi pels teus comentaris tan encoratxadprs. Els agreixo MOLT.

    Et teu és un relat amb molta força expressiva.

    Si fos música, serien uns compassos vibrants, de foc i llàgrimes. Impressiona, certament.

    Hom pressent l'amor. el seu perfum, i la set s'acreix, i l'amor, la felicitat, són com una au juganera, que tan bon punt allargue'm la mà, fuig. moltes vegades.

    Jo estic segura però ,que tu serà dels afortunats mortals que la podrà retenir entre mans i acariciar-la i sentir-ne l'olor i el tacte suavíssim.

    En fi, felicitats Sergi, i una abraçada molt dolça!

l´Autor

Foto de perfil de Bonhomia

Bonhomia

646 Relats

1852 Comentaris

514766 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
L'armonia commou la selva verge de paratges interexternalitzats mentre els estels ens somriuen dolçament i les nits i els dies es confonen en boira d'un nou color que brillarà per la mare universal que va fer-nos i cerquem cuidar... si és que aquestes paraules contenen cert ressò d'esperança en un món tan difícil i complicat.