Caràcters...

Un relat de: Pluja

Eo!! Mira'm! Estic aquí, sí... Ja sé que sóc petitona i que mil caps em cobreixen i deu mil espatlles m'empenyen cap al fang dels terres, però, sóc aquí!!

Ep!! Somriu! No et demanaré res més en tota la nit. No, no si val ara fer l'idiota perquè et deixi aquí com un cas perdut, ja saps que sóc molt tossuda.
I ara em trepitges... Oh! Ara m'he emprenyat! Val, val! No cal que em sacsegis, ja no estic empipada d'acord?

Tens pessigolles? Sí! Les puntes dels dits seran armes suaus que a poc a poc t'aniran obrint sensacions que s'expandiran per tot el teu cos. T'arrencaré un somriure o una revenja?

Una revenja, ho estic veient! Deixa'm estar el cabell, ell solet i quietet hi està molt bé sobre el meu cap, no cal que el maregin i l'emboliquin; si vull rastes ja me'n faré jo i no tu!

Perdó, ja paro de molestar-te...

I ara em demanes que m'estigui quieta? A veure, no saps que necessito fer alguna cosa, o parlar, o jugar com una nena petita amb tu, o moure'm, però parada no ser estar. T'estic estressant? Si, ho veig al teu rostre... Mala sort!! Ja sabies que et passaria si estaves amb mi. No, no vull escoltar el concert, ara no vull!! Et faré un rebí com quan era més petita eh? Val, em comporto...

Eh... Ets aquí? On t'has amagat? Jo no volia... ja saps que... eh!! No estiguis tan seriós. Ja sé que coneixes la manera d'enfonsar-me... però no, no ho facis. No et tanquis al teu món, jo només volia distreure't i pot ser el remei ha estat pitjor que la malaltia... Eh... encara respires??



Ai no! Ja comencem... Sí, ja sé que ets aquí microbi. Com vols que me n'hagi oblidat si t'has passat tota la nit per aquí sense estar-te quieta ni un segon. Vols dir que tu volies escoltar el concert? Jo diria que només desitjaves anar a algun lloc amb algú a qui emprenyar.

Somriure? No veus com ric, i com salto i com ballo i... Ara em fas parar? No hi ha qui t'entengui eh? Val, em coneixes. No hi puc fer res, no estic feliç. Saps que les preocupacions se'm mengen, i per molt que tu intentis il·luminar-me els somriure no ho aconseguiràs.

Eh! No em toquis! Te'n faré a tu, eh? És el teu punt dèbil, et tindré tota la nit amenaçada. Ja et veig, s'acostarà un mà i tu saltaràs a tres metres de distància. Para, no veus que sortiré guanyant!

Ja et tinc. Fora trenetes. Oh! S'han desfet, quina pena, però per sobre de tot: Jo no volia eh? T'ho he dit que acabaria guanyant, però mai no em fas cap cas...

Així m'agrada, bona nena.

Per fi has parat, això sembla el cel de la felicitat, però tinc el pressentiment que aviat el vermell ho envairà tot i el cel serà l'infern dels meus malsons. Ho sabia... Si et faig callar no hi ha manera que t'estiguis quieta... no n'hi ha!
Si us plau, mira el concert, escolta, balla'l i gaudeix-lo, però ignora'm. No, ara no em facis aquesta carona, perquè no em faràs cap mena de pena...

Saps que sé el que t'enfonsarà. La Ignorància.

Comentaris

  • deu ni do!![Ofensiu]
    lily | 17-05-2005 | Valoració: 9

    M'agrada que ens fagis pensar amb els teus relats, és com un repte,comun avís al esteu atents i no llegiu per llegir, sino per descobrir.

    pensem, pensem,pensem... i estic totalment d'acord amb la última frase. Molt ben trobada.

    P.D. Com ho sabies que la meva foto és del concurs de castell de Tarragona?? quina sorpesa m'he endut!! quina gràcia!!

    Una abraçada i un petó molt forts!

  • per una vegada a la vida...[Ofensiu]
    Capdelin | 11-05-2005 | Valoració: 10

    gosaré interpretar literalment el text del teu relat... perquè també tinc el dret a cagar-la, oi? i així te'n podràs riure una estona d'un lector de cultura massa popular...
    pessigolles, no gaire alçada, bellugadissa... però, això del concert m'ha despistat, pensava que estaries saltant i suant i cridant lletres...
    em rendeixo...
    em quedaré mab la derrera frase excepcional: "saps que sé el que t'enfonsarà = la ignorància!"
    i per acabar... una sessió terrorífica de pessigolles també et deixaria ben arreglada i torturada...
    un petonàs, sòcia!!!!
    PD. ei, que no t'oblido... el que passa és que vaig de cul... ja et contaré...

  • Una pregunta.[Ofensiu]
    Jeremies Bover | 11-05-2005

    Que aquest relat és una conversa amb la teva consciència? O més ben dit amb la teva inspiració?
    T'aclapara tot el dia, i tu només vols estar tranquil·la?

l´Autor

Foto de perfil de Pluja

Pluja

58 Relats

191 Comentaris

70927 Lectures

Valoració de l'autor: 9.62

Biografia:
Buscar paraules per la biografia d'una persona que no es defineix és com intentar retenir la sorra del fons marí quan la brisa i el sol l'il·luminen.

Tothom té dues cares:

- Riallera, boja, hiperactiva, innocent en el moment apropiat.

- Àcida, abstracte, críptica davant d'un full en blanc.

Fotografia: Fuga en dos colors (Kupka)

Per quan l'avorriment fa de les seves:
Algunes imatges