BON DIA - BONA NIT

Un relat de: Jaumedelleida

BON DIA – BONA NIT

Des que disposem la majoria d’humans d’aparells mòbils, i més en concret, dispositius intel•ligents amb aplicacions que permeten xatejar (dialogar), és ja un costum, entre amistats, les salutacions de Bon dia o Bona nit, segons l’hora que s’escaigui del dia.

Res a dir en principi, si no fos perquè la majoria de tots nosaltres solem pertànyer a distints grups de xat (família, amistats, feina, grups reduïts, entitats, etc), i que és una munió (per no dir allau) els missatges que rebem a diari amb els millors dels desitjos.

No voldria que em prenguessin per aspre, ni mal educat pel fet de no respondre’n a cap d’ells, i menys quan veig que són textos o gràfics reenviats, el què vol dir, que el remitent ni tant sols s’ha molestat posar res personal de la seva part.

Oi que quan no disposàvem de cel•lulars, no se’ns acudia trucar pel fix a totes les nostres amistats per desitjar-los-hi bon dia o bona nit, tret de què fos un cas molt important i puntual? Doncs, per què inundar-nos de bons desitjos diürns i nocturns que ni tan sols són creats pel remitent?

Agraeixo doncs, a tots aquells que em llegeixin ara, el bons desitjos rebuts que m’han enviat al meu dispositiu mòbil fins avui, i prego que d’ara en endavant, se n’estiguin de fer-ho, doncs, el temps que m’ocuparia respondre a cadascun d’ells, prefereixo dedicar-lo a no fer el mateix.

Jaumedelleida

Comentaris

  • Però...[Ofensiu]
    Cesca | 07-09-2023

    Tens raó, però, també hi ha una altre lectura, alguns dels meus contactes estan sols i diuen que aquests bons dies els fan companyia... potser sí, no?

    Ens llegim!

  • salutacions[Ofensiu]
    Nua Dedins | 06-09-2023

    Bona tarda 'Jaumedelleida'. No sé si has enviat la teva reflexió a tots els teus contactes. Dir-se de manera personalitzada un 'bon dia' i 'bona nit' és el més bonic del món perquè l'altre persona et dedica temps. I això és bonic. D'agraïr.

    Sí que és cert però que la tecnologia ens ha atontat una mica tots plegats. I res millor que trobar temps per trobar-se, fer-se un truc i preocupar-se pel nostre petit món que tan apreciem.

    Ens seguim llegint!

l´Autor

Foto de perfil de Jaumedelleida

Jaumedelleida

366 Relats

729 Comentaris

371294 Lectures

Valoració de l'autor: 9.73

Biografia:
Jaume Climent o Jaumedelleida. Lleidatà d'obligació i devoció.
Considerat un observador ciutadà de la seva ciutat natal, fa que a vegades col·labori amb la premsa local, mitjançant Cartes al Director i d'altres publicacions veïnals.

Autor de la novel·la L'ANSIA (Novel.la tèbia) [Gènere eròtic] Editorial CARPE DIEM (esgotada a llibreries, solament disponible digitalment a través del seu blog: Jaumedelleida

Autor del poemari BATECS (Amors, Enyors, Eros) Editorial:HONTANAR

Correu de contacte: jaumedelleida@gmail.com