AQUEST NADAL, JO...

Un relat de: Bonhomia
AQUEST NADAL, JO...

El meu Nadal és espantós, putrefacte, maliciós... els regals que em dóna el Nadal són pena i sentiments que van volar fa temps en un viatge de no sé cap a on.

Tinc la sensació de voler cagar cada dos per tres. Em nego a posar bona cara, em nego a quedar bé. Són unes festes que ningú m'ha ensenyat a disfrutar, i com més anys passen, pitjor és.

Casualment això em passa ara amb la lectura sigui festa o no, no és el mateix que abans. Si voleu la meva opinió sobre tot això... jo crec que em falta alguna cosa i encara no sé què és. El 2016 vull capgirar aquesta realitat meva.

Simplement és així, però no us ho prengueu malament!


Que gaudiu i feliç any nou!

Sergi Elias
30/12/2015

Comentaris

  • Ens ho envies a tribuna@guimera.info ?[Ofensiu]
    Antonio Mora Vergés | 08-10-2016 | Valoració: 10

    Ho publicarem al NADAL DE CONTE

    Pots afegir una imatge que ens hauràs d'enviar en un arxiu separat, un pel text i l'altre per la imatge.

    Gràcies

    tribuna@guimera.info

  • Quanta tristesa...[Ofensiu]
    brins | 13-01-2016 | Valoració: 10

    Em saben molt de greu aquests sentiments que ens deixes compartir, Sergi, tot i que els comprenc perfectament... Aquestes festes de Nadal ens aguditzen enormement qualsevol tristesa que tinguem arrecerada al cor. Tant de bo que el 2016 et regali rajos de sol amb força escalfor; tu ja t'ho has proposat, i això és el més important...

    Gràcies pel comentari que m'has enviat. La teva interpretació recull força bé la meva rebel.lió contra aquest "refugi" anomenat ordinador, tot i que també pretenc fer un reconeixement al valor de la identitat, aquesta qualitat que mai no hauríem d'arraconar, malgrat les pèrdues que hàgim de patir.

    Una abraçada molt afectuosa, Sergi


    Pilar

  • I AIXÍ HA DE SER![Ofensiu]
    Núria Niubó | 12-01-2016

    Em quedo amb aquesta frase d'aquest relat:
    "Vull capgirar aquesta realitat meva"

    Tan de bo! I ben segur que així ha de ser Sergi.

    És dur el teu relat, vull creure que és un estat passatger, que, com a molts, tanta gatzara, tant dispendi de tot, ens fa sentir malament.
    "Nadal és tot l'any" , No, no és veritat, la societat està tan enfeinada que hem d'encabir emociones, alegria, amor... En pocs dies, sí, però, al menys uns dies ens parem a fer-ho, potser sembla forçat en començar, però, deixar-te anar i gaudir-ho és per a l'esperit.

    Esperaré amb delit el teu proper relat, el propòsit de capgirar la teva realitat de ben segur que hi quedarà reflectit.

    BON ANY, SERGI!!!

    UNA ABRAÇADA
    NÚRIA

l´Autor

Foto de perfil de Bonhomia

Bonhomia

646 Relats

1852 Comentaris

514812 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
L'armonia commou la selva verge de paratges interexternalitzats mentre els estels ens somriuen dolçament i les nits i els dies es confonen en boira d'un nou color que brillarà per la mare universal que va fer-nos i cerquem cuidar... si és que aquestes paraules contenen cert ressò d'esperança en un món tan difícil i complicat.