AMB MINI I AMB LES CAMES OBERTES

Un relat de: Jaumedelleida

AMB MINI I AMB LES CAMES OBERTES

S'apropava la cita i mai havia estat tan nerviosa. Aquesta vegada volia ser la guanyadora entre les seves contrincants i va voler recórrer a la imaginació per tal de donar la talla.

Com sempre, dubtava de quina roba usar per a l'ocasió i es dirigí a l'estanteria on hi guardava la de la temporada que s'inicià puntualment i que la climatologia ja anuncià de forma premonitòria uns dies ençà.

Estengué damunt d'un taulell tota una col·lecció de jerseis i faldilles, de les quals, predominaven amb notorietat, com sempre era usual en ella, les minifaldilles. Aquesta vegada, intencionadament ja va voler prescindir d'entrada, de qualsevol peça de roba interior. Ni sostenidors, ni calces, ni tampoc mitges, pensà. Total per a què? Si al cap i a la fi no l'ajudarien gens i de pas més aviat li serien un destorb a l'hora d'acudir a l'acte on tenia previst arribar puntualment i pel qual, feia estona que ja s'hi preparava de forma apressurada.

La primera peça a col·locar fou un jersei completament arrapat que deixava entreveure, la prominència d'uns mugronets ben eixerits, i tot just després, en haver decidit obviar les calcetes, li tocà d'anar al seu destí, una exagerada minifaldilla texana de color blau trencat a la pedra. Finalment només li va caldre fer lluir les estabilitzades cames i dubtant de com col·locar-les, determinà que la millor forma seria ben escarranxades però d'una elegància exquisida i digna i d'una feminitat plena que despertessin la libido dels més imaginadors. No cal dir que el maniquí en qüestió, li va lluir com mai hagués pogut preveure i va ser l'objecte de més consideració per part del jurat d'aparadors.

Comentaris

  • sempre m'he preguntat....[Ofensiu]
    joan-arcaic | 07-04-2010

    de la utilitat que els maniquins tinguin mugrons (sobretot en el cas dels que representen homes).
    el maniquí com a element eròtic festiu ha estat força utilitzat, car aquest relat em fa recordar-ne d'altres (en especial una peli (bastant idiota, perquè negar-ho) americana dels 80).

  • Un jocs de jocs, xicon![Ofensiu]
    rnbonet | 30-03-2010

    Juguem amb paraules, juguem amb imatges, juguem amb situacions... Per alguna cosa en diem 'literatura'!!!
    La vida, és una altra cosa! Però com s'hi assembla!!!
    Salut i rebolica!

  • ben sorpresa[Ofensiu]
    lienu | 30-03-2010 | Valoració: 10

    com era d'esperar.... no deixes indiferent a ningú!!!!! perquè no hi ha puntuació més alta... un 10 i un olé!!!!!!!!!!!!!!

  • Bon final.[Ofensiu]
    Josoc | 29-03-2010

    M'ha agradat molt el final que trenca imaginacions precipitades.

  • Provocador ![Ofensiu]
    Núria Niubó | 28-03-2010

    Caram Jaume aquesta primavera comença bé !
    Un relat molt suggerent i engrescador, tot llegint i sense caure en la temptació de mirar el desenllaç, ens vas despertant poc a poc la curiositat i apa la entremaliadura final , és clar que tot i ser un maniquí també fa venir ganes de veure-la.
    M'ho he passat bé, un relat curt i fresc, mai millor dit !

    Una abraçada,
    Núria

l´Autor

Foto de perfil de Jaumedelleida

Jaumedelleida

366 Relats

729 Comentaris

372161 Lectures

Valoració de l'autor: 9.73

Biografia:
Jaume Climent o Jaumedelleida. Lleidatà d'obligació i devoció.
Considerat un observador ciutadà de la seva ciutat natal, fa que a vegades col·labori amb la premsa local, mitjançant Cartes al Director i d'altres publicacions veïnals.

Autor de la novel·la L'ANSIA (Novel.la tèbia) [Gènere eròtic] Editorial CARPE DIEM (esgotada a llibreries, solament disponible digitalment a través del seu blog: Jaumedelleida

Autor del poemari BATECS (Amors, Enyors, Eros) Editorial:HONTANAR

Correu de contacte: jaumedelleida@gmail.com