A TOTS ENS AGRADA EL SEXE

Un relat de: Jaumedelleida
A TOTS ENS AGRADA EL SEXE

Des que em vaig iniciar a RC, he anat controlant, suposo que com tots els autors, a anar controlant periòdicament, les lectures que a poc a poc, es van sumant en cadascun dels relats inserits al nostre estimat web. Dir, per començar, que el meu gènere preferit és la poesia, si bé, m’ha agradat tocar també breument altres temes literaris com la prosa i assaig. No he tocat per ara el conte, i dins de la prosa, preferiblement he tocat l’humor (amb una gran dosi d'elements capciosos) i l’erotisme.

Dins del suau neguit que periòdicament em porta a veure la progressió de lectors en cada un dels meus relats publicats, (amb aquest ja en sumen 210) la sorpresa, no cal dir-ho, ha estat que sense haver fet ús majoritàriament de la disseminació que permet la xarxa, els relats més llegits i comentats, i que superen en escreix el terme mitjà, són els de temàtica eròtica.

Això em fa arribar a la conclusió que definitivament, tots, tots, anem calents i que una mostra fefaent de tal asseveració, és que malgrat dissimular-ho o no reconèixer-ho en veu alta, ens agrada però molt i molt, el morbo. Començant per mi mateix que sóc el qui ho penjo, i acabant en cadascun de vosaltres. I no em direu que no és pas veritat això, perquè si heu arribat fins aquí, vol dir que la curiositat de saber el que podia contenir el text del present relat, ha pogut més, que no pas renunciar a la lectura que el propi títol podria donar a intuir.

Comentaris

  • Ens agrada molt[Ofensiu]
    nadàlia | 22-02-2012 | Valoració: 10

    Gràcies Jaume de Lleida, és una veritat com un temple, ja ha sortit aquí una reminiscència judeocristiana que tant ens ha fet patir...bé és el que surt en l'escriptura gairebé automàtica, ens agrada el sexe perquè forma part de la nostra instintivitat i de la nostra humanitat, i tots disposem d'una imaginació que a voltes veient un títol ja pressuposem un contingut o altre. Escrivint deixem anar aquesta imaginació que sempre pot ser més morbosa que la mateixa realitat....una abraçada.

  • Jo ;)[Ofensiu]
    Narcis08 | 16-12-2011

    també sóc dels teus! Visca la poesia eròtica, que sempre dóna alegries!
    Una abraçada!

  • Sense pèls a l'escriptura[Ofensiu]
    magalo | 04-12-2011

    Jo també he arribat a pensar que, com ara tu has demostrat, hi han títols que criden més l'atenció que altres. Els eròtics o poca-solta van els primers, però els que semblen d'amor també atrauen molt als lectors. No crec que sigui perquè anem tots molt calents (hi ha de tot si) sinó perquè tenim curiositat per aprendre com es fa per escriure sense amagar res, sense estar reprimits.
    Crec que sovint triem un títol imaginant que atraurà més que un altre. Però em penso que tots ho fem i que tampoc es cap disbarat, oi que no?

    Petonassos als llabis Jaume! (!a que crida més l'atenció així!)
    Marta

  • El moll de l'os[Ofensiu]
    Àlex Vidal Vidal | 04-12-2011 | Valoració: 10

    Jaume,

    has tocat el moll de l'os. Jo mateix he penjat recentment un microrrelat titulat 'Orgasme de capvespre' i no fa gaire un relat més llarg titulat 'Un seductor amb mala lluna'. Als dos hi ha una forta càrrega eròtica, el segon, barrejada amb humor, en el primer no.

    Per tant, jo també em considero com tu. I si hem d'admetre que totes i tots anem calents, doncs admetem-ho, no hi ha cap mal i la temàtica sexual ens atreu. Una abraçada cap a la Terra Ferma.

    Salut i bona lletra!

  • és clar jaume...[Ofensiu]
    joandemataro | 04-12-2011 | Valoració: 10

    l'erotisme, el sexe, el desig, ... formen part de nosaltres i ens atreu instintivament, " "animalment", salvatgement...

    a més ha estat tant de temps reprimit culturalment que encara cal lluitar per la seva normalització des de tots els prismes que té, que són sens dubte molts...
    et felicito pel teu escrit

    fins la propera
    joan

  • Nota de l'autor[Ofensiu]
    Jaumedelleida | 03-12-2011

    No voldria per a res del món que algú es sentís ofès per considerar-lo una persona morbosa. La intenció del relat és simplement destacar una realitat que se'm dóna en els escrits de temàtica eròtica, i que l'he volgut escriure en clau d'humor, malgrat no esser classificat com a tal.

Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de Jaumedelleida

Jaumedelleida

365 Relats

729 Comentaris

370545 Lectures

Valoració de l'autor: 9.73

Biografia:
Jaume Climent o Jaumedelleida. Lleidatà d'obligació i devoció.
Considerat un observador ciutadà de la seva ciutat natal, fa que a vegades col·labori amb la premsa local, mitjançant Cartes al Director i d'altres publicacions veïnals.

Autor de la novel·la L'ANSIA (Novel.la tèbia) [Gènere eròtic] Editorial CARPE DIEM (esgotada a llibreries, solament disponible digitalment a través del seu blog: Jaumedelleida

Autor del poemari BATECS (Amors, Enyors, Eros) Editorial:HONTANAR

Correu de contacte: jaumedelleida@gmail.com