A la seva bola

Un relat de: touchyourbottom
De nen esdevingué pilota-addicte. Tenia una amigueta, sí, la Pili, però no, no assolí ser Pili-addicte. Ella prou que volia fer dibuixos amb ell: sobre la sorra del marge del rierol; amb fulles, al parc dels caducifolis; amb guixos, a la pissarra. Ell, no. S'estimava més estar sol, llunàtic en un univers que s'anava auto-ampliant, començat aquell dia que va trobar una piloteta de goma; després, una altra, de golf; i una altra, de vidre i de fira; i encara baletes de fang, abandonades per algú ja-no-infant. El destí s'havia disfressat de casualitat. El nen va aplegar tanta tipologia pilòtica amb deliri, les mirà somrient, absort, agraint la sort de tenir-les. Agafà, empès per una energia irrefrenable, paper i llapis: hi traçava cercles més i més cercles. Les pilotes li marcaven el camí, d'una manera inefablement màgica. L'ensenyaven a entrar en una dimensió d'on mai voldria sortir. I així, qui sap, un tot just petit Dalí abraçà la suma de volums que, de meres pilotes, esferes, passaven a formar altres realitats harmòniques i sorprenents.

Comentaris

  • El destí és atzar. [Ofensiu]
    PERLA DE VELLUT | 23-06-2021 | Valoració: 10

    Una bona dosi d'obsessió per les pilotes... Això trobe al teu protagonista, la Pili. Amb una bona porció de fantasia. M'ha agradat molt, Touchyourbottom.
    És que entre Pili i pilota, no hi ha molta diferència.
    Amb cordialitat.

  • La seva bola[Ofensiu]
    Prou bé | 23-06-2021

    Un món oníric que va inspirar a algú que va esdevenir un geni. Molt ben explicada l'evolució cap a la realitatirreal. AMB total cordialitat

l´Autor

Foto de perfil de touchyourbottom

touchyourbottom

284 Relats

131 Comentaris

84427 Lectures

Valoració de l'autor: 9.91

Biografia:
"-No m'ha conegut!
-Això és que mai t'havia vist"

"En el moment de morir estava disposada a estimar"

(del film francès 'L'hérisson', que no és un film suprem, però en vaig extreure això).