A la dutxa

Un relat de: Amalasunta
Ha sigut un dia molt llarg. Molta feina i maldecaps, em sento desanimada i vaig cap a la dutxa.
Poso la música i encenc l'aigua mentre em començo a despullar. El vapor comença a inundar l'estança i això fa que em relaxi, la llista amb les meves cançons em fa volar lluny, i començo a ballar i taral·lejar cançons mentre em trec la roba sense pressa.
Alguna cançó em fa recordar moments viscuts, se'm barreja un sentiment d'enyorança i tendresa.
Entro a la dutxa.
L'aigua em comença a caure pel coll i l'esquena i em produeix aquesta sensació de serenor, sento com em purifica, em reinicia. Els problemes del dia comencen a difuminar-se.
Escolto com s'obre la porta poc a poc. Treu el cap tímid, em mira i somriu.
Sense esperar una invitació entra a l'estança mentre es treu el jersei.
-Fa calor aquí- em diu. No dic res. L'aigua segueix brollant i omplint l'habitació de vapor. Em començo a ensabonar, conscient de la seva mirada penetrant a l'esquena. Em prenc el meu temps per estendre el sabó per tot el cos. Amb lentitud estudiada em recorro els braços, el coll,.. Amb els ulls tancats, fingint ser aliena a la seva mirada, em frego els pits, fent cercles lents i acabant el moviment sobre els mugrons.
La música segueix sonant, omplint el silenci.
De reüll veig que segueix palplantat sense saber ben bé que fer.
-Volies alguna cosa? – dic, per treure'l del somni, sabent que la meva interrupció el posarà nerviós.
-Eh…, venia a... necessites que t'ajudi a ensabonar-te l'esquena? – el seu balbuceig inicial culmina amb una pregunta capciosa. Sembla més decidit.
-Diria que ho tinc tot controlat – contesto fingint desinterès i segueixo amb el meu massatge suggerent. Les meves mans ara ressegueixen el maluc i baixen per les cuixes, fent petites incursions a l'entrecuix.
Ell no contesta, però comença a treure's els pantalons. De seguida puc veure la protuberància als seus calçotets. Em giro d'esquena a ell i segueixo ensabonant-me com si no el veies. Poc desprès sento com s'obre la mampara de la dutxa i ell entra. Tot i l'amplitud de la dutxa de seguida sento el seu contacte. La seva pell està freda en contrast amb el meu cos, escaldat ja per l'aigua bullent.
Durant uns segons no passa res, segueixo d'esquena a ell, esperant que em comenci a acariciar per darrere, a què em fregui l'esquena amb el sabó amb el promès massatge que havia suggerit. Acabo el meu recorregut pel cos i quan em disposo a girar noto com m'atrapa les mans pressionant-me contra la paret de la dutxa.
M'agafa per sorpresa i intento desfer-me'n. En tinc ganes però no l'esperava amb tanta brusquedat. Ofego un petit gemec, i conscient que ja no tinc el control de la situació deixo de lluitar. M'agafa amb força les mans contra la paret, obligant-me a romandre en aquella posició. No em fa mal, però no em permet deslliurar. El seu cos darrere meu em pressiona també contra la paret. Puc sentir el seu membre afamat contra les natges. L'aigua segueix brollant per sobre dels nostres cossos.
Em comença a resseguir el coll, primer amb el nas, desprès amb els llavis. Em regala petons i petites mossegades. Sembla que s'estigui asserenant, per un moment afluixa la pressió sobre les mans, i m'acaricia els braços. No em moc, el deixo fer.

Amb un petit moviment amb el peu em separa més les cames i comença a moure's refregant-se contra mi. Em torna a agafar les mans amb contundència.
Sento el seu cor accelerat a la meva esquena, la seva respiració excitada al clatell.
-Em poses a mil, saps? – em diu a cau d'orella. – et vull tota. Ara.
-Em tens tota – li dic amb un fil de veu, girant-me tot el que puc cap a ell.
Els seus llavis busquen els meus i ens fonem en un peto intens, quasi ens costa respirar.
De cop sento com entra dins meu, amb un moviment lent i precís, sense pressa, però sense deixar-me anar avança fins que el puc sentir ben endins. M'estreny contra la paret i em besa el coll. Em deixa anar les mans i ressegueix el cos baixant pels braços, el maluc fins a agafar-me per la cintura. Amb les mans lliures no puc més que seguir arrepenjada contra la paret mentre comença un ball intens, mentre entra i surt del meu cos, primer molt lentament i després va agafant ritme fins a arribar a un frenesí accelerat, quasi impossible de seguir.
Quan em sembla que estem a punt d'esclatar s'aparta i em fa girar cap a ell. Per primer cop d'ençà que ha arribat ens mirem. Els seus ulls brillen, barreja d'excitació i desig, i em somriu.
-Ara si et tinc tota – li torno el somriure i li passo els braços per l'esquena, atraient-lo cap a mi. No es fa esperar, li veig els ulls de desig, ens tornem a fondre en un de sol i ara si, entrem al ball intensament fins que cap dels dos pot aguantar i esclatem de plaer.
Noto com em fallen les cames i sento com m'aferma contra ell perquè no caigui. La seva mà s'acosta al meu sexe per fer-me pujar encara una mica més alt i em fa gemegar. No s'atura fins que em provoca un crit d'èxtasi i els seus llavis busquen els meus amb delit. Extasiats ens abracem sota l'aigua, i ens quedem allà fins que els nostres cors s'asserenen i les respiracions tornen a un ritme normal.
Ara, sota l'aigua, amb el temps aturat, arrepenjada sobre el seu pit només em surten unes paraules. Esgotada, el miro i li dic – T'estimo, petit.

Comentaris

  • Sensualitat[Ofensiu]
    Canela fina | 24-02-2021 | Valoració: 9

    Quina sensualitat més exquisida desprèn el teu relat, descrius una escena eròtica que va generant la tensió sexual a mesura que es masteguen les paraules.
    Les dutxes calentes sempre donen molt joc ;)
    Abraçada

  • Sensualitat...[Ofensiu]
    Akeron343 | 08-02-2021 | Valoració: 9

    ... el teu relat irradia sensualitat.
    M'agrada com va engegant el relat, pausadament, fent que ella es tregui la roba a ritme de la música, un ball eròtic en tota regla. M'agrada com la sensualitat es va tornant erotisme i com acaba en passio desenfrenada.
    M'agraden les pauses que fas en determinats moments, com t'atures a descriure...
    Tot i ser un escenari comú o evocar imatges ja explicades, l'he gaudit, l'he viscut.
    M'agrada molt, continua caminant...
    Moltes gracies!!!

Valoració mitja: 9