...

Un relat de: Bonhomia

Com combatre una soledat que m'impregna d'angoixa? L'aigua que bec és barrejada amb pols, amb pols de sentiments que naufraguen al seu propi mar, però que mai, mai s'en van. És evident que el mar tampoc se'n va, doncs és el subjecte, un dels subjectes del meu existir. Perquè no puc conviure amb tranquilitat?

Les estones mudes. Crits apagats. Mentre la Terra viu, em cremo, em gelo, me´n vaig. Si crec en el destí? No. Però la meva vida, d'alguna manera és el meu destí, i les estones eternes d'angoixa fan d'ell una quasi veritat. Un món plè per una ànima buida. Renecs i sorolls, banda sonora. Si crec que això és un invent? Pregunteu-ho a aquell que no té terra, que no té vida pròpia, que s'el menja el desengany amb passió, però, és clar, parlem d'elements diferents, doncs si li pregunteu, aquest individu no us sabrà contestar res sobre quelcom anomenat passió.

Comentaris

  • Passió![Ofensiu]
    filladelvent | 26-04-2006

    Aquesta última paraula, n'estic segura, no és gratuïta.

    I jo fa temps que hi dono voltes i l'escric pels racons: passió, allò inherent a l'artista que és una mort i alhora, sense més remei, la vida.
    Aquest relat va de menys a més intensitat, i com altres vegades et dic, hi fa falta repassar alguna falta d'ortografia.

    M'alegra que hagis publicat tants relats; ara continuaré llegint-los.

    -Filladelvent-

  • Fosc...[Ofensiu]
    N | 22-04-2006 | Valoració: 10

    m'ha angoixat de dol...per què el que escrius és tan profund i tan real per tu...que m'ha fet que els pèls se'm posessin de punta. Sembla que escriguessis dins d'un pou sense fi...
    Realment molt bo.
    Un petó!!!

l´Autor

Foto de perfil de Bonhomia

Bonhomia

646 Relats

1852 Comentaris

515539 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
L'armonia commou la selva verge de paratges interexternalitzats mentre els estels ens somriuen dolçament i les nits i els dies es confonen en boira d'un nou color que brillarà per la mare universal que va fer-nos i cerquem cuidar... si és que aquestes paraules contenen cert ressò d'esperança en un món tan difícil i complicat.