Detall intervenció

Relats Eròtics.cat

Intervenció de: relatserotics | 30-12-2014

Relats Eròtics.cat neix amb la volutant de centralitzar en aquesta pàgina web tots els relats eròtics en català dispersos per la xarxa respectant l’autoria de cada relat i potenciant els autors.

Si vols participar en aquest projecte envia’ns els teus relats eròtics en català a la direcció info@relatserotics.cat i t’obrirem una categoria amb el teu nom/nick on posarem tots els teus relats.

Participa entre tots farem el recull més ampli de relats eròtics en català de la xarxa.

Salutacions l’equip de Relats Eròtics.cat

Que us sembla la web ?


Respostes

  • jo tinc poemes
    crow6 | 30/12/2014 a les 20:57
    alguns poemes aqui al bew, si no us fa por la cosa gay.
  • Hi he anat, n'he llegit dos i...
    Tanganika | 30/12/2014 a les 23:04
    ...aquells dos en concret, més que relats, semblen 'instruccions' per a 'fer' un parell d'accions amb tota mena de detalls, ja només els calen les il·lustracions o fotos o video complementari. No vull dir que estigui mal escrit, però no s'hi narra res.
    Dels altres res a dir, no he llegit més.
    De fet, el títol ja diu de què anirà. I els títols, sovint, guien. I si no com és que segons quins títols hi ha un nombre espectacular de lectures, sobretot a 'eròtica' aquí a relats, també? Doncs pel mateix. No cal anar massa enrere en el temps i recordar el famós 'Sense calces'. I el que va desenadenar. Però forma part del passat, i l'any canvia i segur que porta embolics de tota mena, que els que es viuen en aquest fòrum via tecleig Déu n'hi do. Però ho dic amb un somriure, i bon any a totes i a tots i àdhuc a certs alienígenes (oi, touchyourbottom?).

    • Al final he llegit els altres dos i ...
      Tanganika | 31/12/2014 a les 00:37
      ...penso que almenys són relats. El de la parella i l'àpat amb la família el trobo que enganxa sense massa més, però és una visió, la meva, n'hi hauran milers, suposo. I el de les dues noies lèsbiques (que observo que són uns relats sumats d'una relataire d'aquesta casa) tenen un toc delicat, també enganxa (si això és el que es vol).
      Hi trobo a faltar un pèl de cuidar el no repetir mots, per exemple, alguna falteta, cosa de qui escriu/accepta, per afegir al comentari.
      Com ho trobo al post aquest, que sembla fet a cuita corrents i això fa perdre, i no és per punxar, no m'agradaria que fos entès així.
      Tant de bo aquesta proposta rutlli, ara que s'enceta, com el....Nou any (malpensats!)

      TGNK
    • eps !
      lisboa | 08/01/2015 a les 08:52
      Que "sense calces" era un relat d'una bona amiga meva anomenada sweetlady i no recordo pas que fos polèmic. Era enginyós, subtil, eròtic i sorprenent, i en cap cas un manual d'instruccions!

      Salutacions Tanga .

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.