Detall intervenció

RE: RE: QUÈ S'ENTÉN PER JOVE??????

Intervenció de: St. Nicolau Pistoler | 24-03-2006


Em sento profundament ofès! Tinc 27 anys i em sento plenament jove! :'(

Cal que hi hagi representants vàndals de la meva edat per tal que se'm consideri jove?

Jo no m'hi podré passar, però celebro la iniciativa!


Respostes

  • MACRO-LLIBRETOT
    jordi domènech i arnau | 24/03/2006 a les 12:30

    M'alegra molt la iniciativa que ens comunica la companya Africa, que entronca amb el que va dir ahir el company Pivotatomic a la presentació del llibre:
    Si la cultura no la fem les persones des de la base, no la farà ningú.
    Malauradament, no disposo del do de la ubiqüitat, i demà a aquella hora estaré en la reunió bimensual d'una altra iniciativa,
    Camí, però passaré la convocatòria als meus contactes.
    També, m'estic rumiant una proposta, que quan la tingui una mica més polida ja us la faré conèixer mitjançant aquest fòrum, en la direcció de l'activisme cultural.
  • RE: Missatge per Afrika-Adhessió a aquesta Iniciativa
    Josep Bonnín Segura | 24/03/2006 a les 13:46

    ADHESSIÓ A AQUESTA INICIATIVA.

    Per sòrdids interessos es pretén donar una imatge de la joventut nefanda i al mateix temps hi ha un intent molt sibil·lí per manipular-la i negar-li la seva capacitat de transformació de la societat. Hi estan immersos bastants de medis de comunicació, sobretot les televisions. Basta veure com plantegen les noticies. Com aquella de què el 30 per cert d'accidents de cotxe els tenen joves entre 18 i 25-26 anys. La contralectura és que l'altre 70 per cent els tenen persones d'edats superiors. El lògic seria que donessin la noticia a la inversa. Però no, s'intenta mostrar a una joventut que passa de tot i que únicament li interessa sortir al carrer a beure i organitzar aldarulls. És una gran mentida i una gran manipulació. Donar la imatge d'una joventut desinteressada de tot i realment això és el que més els hi encantaria que passés.
    Estic ben a favor d'aquesta trobada-alternativa-lectura.
    Si fos a Barcelona de segur que no l'em perdria en absolut. Com estic a Mallorca, ara mateix l'únic que se m'ocorre és enviar-vos aquest comunicat d'adhesió i al mateix temps dir-vos que l'enviaré a tots els meus contactes amb la cita de la trobada.
    Una forta aferrada pel coll a tots.
    Josep Bonnín

  • llàtima que...
    c | 24/03/2006 a les 14:52

    m'és dificil anar a Barcelona un matí, a part que estic ocupada...

    llastima!Crec que és una bona idea, però!
  • no sé...
    quetzcoatl | 25/03/2006 a les 07:05

    Doncs està molt bé aquesta iniciativa, crec que pot ser molt agradable i festiu alhora. Molts sa. Però el que és divertit és veure com surgeixen les propostes com a "resposta" a una proposta que no agrada. Tot un diàleg cívic a gran escala.

    D'altra banda... No sé, potser... ja que sou joves, després de la lectura podeu fer un macro-botellón i passar-vos-ho pipa... Potser sí que us estan manipulant, si el que aconsegueixen és que la nosaltres ens pensem que la gent pensa que som tots joves perduts. La gent que pensi el que pensi, hauríem de fer el que ens ve de gust de totes maneres.
    Voto per llegir i escriure a la tarda, després fer-se un peta al vespre i de nit una birreta entre uns bons amics. Res de quedar-se entre quatre parets i estructures rares. Que ja arriben els aires de primavera!

    : ) petons !

    m

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.