Vida i literatura

Un relat de: Bonhomia

La inspiració no torna. Les muses estan de vacances, i jo també, però a casa meva. Buscant l'autenticitat literària, allò que et fa vibrar d'emoció, com una noia despullada vista d'esquena mentre et preguntes quins pits i quina cara tindrà. Però si la inspiració marxa, la noia et mira amb cara de fàstic, es torna a girar i, simplement, se'n va.
Ara la veig de lluny, amb un desig impotent, però de sobte, torna l'esperança. No hi ha musa, no hi ha noia, però la imaginació lluita. Ja hi hauran altres oportunitats.
Ara camino jo, despullat, deixant-me veure per tothom, sense vergonya. Potser perquè vull que la gent jugui amb aquesta mena d'inspiració, ja sigui que els faig fàstic o no.
No m'atribueixo facultats, ni molt menys. Si en tinc alguna, últimament em falla. Però noto aquestes ganes meves de despertar. Literatura... però què és, la literatura? A mi a vegades em sembla un monstre que em vol assassinar... o una ganyota d'algú esperant que faci quelcom de bo... però no, la literatura és un fruït màgic de la nostra ment, s'hi pot expressar tot. Així que, barrejada amb la vida es pot fer màgia de debò. No ho desaprofitem.

Comentaris

  • Hola Sergi[Ofensiu]
    ESTEL | 10-09-2008 | Valoració: 10

    Mira, aquest relat m´ha agradat llegir-ho perquè en llegir-te d´altres avui, aquest em serveix(per mandrosa o perquè ara no tenia el moment) per a fer un comentari general. Literatura?, tu fas literatura constantment. Inspiració? la teva manera d´expressar, de emocionar-te per les coses de la vida, fa que en escriure ens inspiris de tot menys indiferencia.
    M´agrada molt aquest estil teu en el que et poses i deixes fluir els pensaments, barreja de pensaments d´idees que estan connectades en una ment que pensa, que les coses no li passen desapercebudes, d´una persona amb inquietuds

    petons i força


  • Bona combinació[Ofensiu]
    Melcior | 27-09-2007 | Valoració: 10

    Qui és coneix ell mateix es capaç de coneixer els altres, qui escriu per un ,també ho fa per els altres . Crec que aquella noia ,ja no vol estar d' esquena , quan la mires .
    Endavant!

  • inspirat, sincer, ric[Ofensiu]
    ANEROL | 14-09-2007 | Valoració: 10

    El millor de to:

    Literatura... però què és, la literatura? A mi a vegades em sembla un monstre que em vol assassinar... o una ganyota d'algú esperant que faci quelcom de bo... però no, la literatura és un fruït màgic de la nostra ment, s'hi pot expressar tot. Així que, barrejada amb la vida es pot fer màgia de debò. No ho desaprofitem.

    Dóna gust llegir-te

  • La contraposició[Ofensiu]
    brideshead | 30-08-2007

    de la vida i la literatura, com a ingredients per aconseguir aquella pòcima màgica: la creació.

    Observar la vida crea pensaments en la ment i posar-los en paper crea vida a través de l'escriptura.... un autèntic plaer!

    "...la literatura és un fruït màgic de la nostra ment, s'hi pot expressar tot. Així que, barrejada amb la vida es pot fer màgia de debò. No ho desaprofitem".

    La teva reflexió és exacta, per precisa i plenament encertada.

    Veig que sí, que vas tornant a la creació... enhorabona!

    Una forta abraçada i... fins la propera!

Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de Bonhomia

Bonhomia

646 Relats

1852 Comentaris

514995 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
L'armonia commou la selva verge de paratges interexternalitzats mentre els estels ens somriuen dolçament i les nits i els dies es confonen en boira d'un nou color que brillarà per la mare universal que va fer-nos i cerquem cuidar... si és que aquestes paraules contenen cert ressò d'esperança en un món tan difícil i complicat.