Una nit màgica

Un relat de: criptonita

Recordo aquella sensació amb certa nostàlgia i emoció. No era la primera vegada. Però sí la més important. Almenys per a mi. Per fi estava amb la persona que estimava, que creia que estimaria tota la vida. Recordo la sang córrer per les meves venes, amb molta rapidesa, i el meu cor bategar amb força. La meva gola seca, ansiosa pel que anava a succeir. El vaig mirar una i altra vegada, com si no m'ho acabés de creure. Ho havia desitjat tantes vegades... I el seu cos, era perfecte, em semblava perfecte. Ara, amb el pas dels anys, ja no ho és tant, però conserva aquell no sé què que tant m'agrada.
A vegades somio aquell moment tan dolç. Els seus abraços, les seves carícies, el contacte amb la seva pell, la seva olor. Els petons amb intensitat. Hi havia foc, passió. Tots dos ens desitjàvem. Tots dos ens vam estimar profundament. I tot em va resultar perfecte, per primera vegada, i màgic. Va ser una nit molt màgica, plena de romanticisme, a la llum de les espelmes, plena d'amor. Avui puc dir que totes les nits continuen sent màgiques, perquè l'estimo tant... Però ara hi ha més experiència en tot. I això, es clar, es nota. Amb el pas dels anys, a tots, crec, ens passa com al vi...

Comentaris

  • Crec que el pas del temps no és tant dolent.[Ofensiu]
    Jeremies Bover | 05-04-2005 | Valoració: 7

    És cert que l'experiència creix amb l'hàbit, i l'hàbit en excés pot apagar la passió. Però el pas del temps no sols corromp, sinó que també pot millorar i experimentar coses totalment inimaginables anteriorment. Així que segueix cultivant l'amor, que de ben segur que t'aportarà moltícimes vetllades increïblement màgiques.

  • Resposta a DOZOMITETSO[Ofensiu]
    criptonita | 05-04-2005

    Moltes gràcies pel teu comentari! M'has alegrat el dia! Et recordo que el vi també es pot fer servir per cuinar...

  • Ah però encara va?[Ofensiu]
    DOZOMITETSO | 05-04-2005 | Valoració: 10

    Si amb el pas del temps aconsegueixes un bon vi en lloc d'un bon vinagre, felicitats.
    Tot i que al vinagre li podem treure cert profit com amanidor.

l´Autor

criptonita

12 Relats

23 Comentaris

16753 Lectures

Valoració de l'autor: 8.88

Biografia:
D'on sóc? No importa. Posem que sóc de la província de Girona, una província amb molt encant, des de la muntanya i fins a la costa.
El cas és que sempre m'ha agradat la literatura i escriure, el que més. Però moltes vegades penses que potser no vals per escriure i no t'atreveixes a mostrar el que fas... fins que un dia ho fas i veus que no passa res, que hi ha molta gent com tu, escribint perquè, senzillament, els agrada... I aquí estic...