Si tu somrius... jo sóc feliç

Un relat de: criptonita

Si tu somrius... jo sóc feliç. Sí, no, no, no riguis, que és veritat. No et passa a tu que quan veus a una persona que estimes, feliç, somrient, tu també ho ets? No sents com una pau interior? És tota una tranquil·litat estranya, però que et fa sentir molt bé. És una sensació forta, però calmada, com quan una brisa suau t'acarona, una emoció intensa però continguda... Et miro i no m'ho crec. Hem passat bons i dolents moments. I seguim junts ... amb nous reptes que ens facin somriure més. No m'agrada veure't trist. De fet, no m'agrada veure trist a ningú. Hi ha gent que tot i tenir problemes greus, somriu a la vida i em sembla admirable. Quan algú somriu... potser és per no preocupar a la gent que estima... M'agradaria creure que no, que qui somriu, ho fa per un bon motiu. Però somriguem tots a la vida, que ja és prou dura per sí mateixa. Somriu. Somriu. I jo també somriuré. Per intentar també, fer-te feliç.

Comentaris

  • JO també[Ofensiu]
    patata | 29-08-2008

    Somric de la mateixa forma. Fins que no estàs enamorat no et creus totes aquestes paraules, però és així. No hi ha explicació, només cal sentir-ho, i això ens plena de goig.
    Somriurem doncs, perquè segur que algú, encara que no ho sembli, així serà una mica més feliç.
    Has escollit un tema complicat, però a la vegada tan senzill...

    Gràcies pels comentaris, m'han ajudat a conèixer-te, nosé perquè però veig en tu algú semblant a mi.

    Ens escrivim!

    Patata

l´Autor

criptonita

12 Relats

23 Comentaris

16696 Lectures

Valoració de l'autor: 8.88

Biografia:
D'on sóc? No importa. Posem que sóc de la província de Girona, una província amb molt encant, des de la muntanya i fins a la costa.
El cas és que sempre m'ha agradat la literatura i escriure, el que més. Però moltes vegades penses que potser no vals per escriure i no t'atreveixes a mostrar el que fas... fins que un dia ho fas i veus que no passa res, que hi ha molta gent com tu, escribint perquè, senzillament, els agrada... I aquí estic...