He tornat "divagant"

Un relat de: criptonita

Després d'un temps perduda, ja torno a ser aquí. La meva vida no para de canviar i cal que m'hi adapti. I és que, a vegades, quan creus saber com anirà tot, algú se't presenta i t'ho capgira tot. I llavors és quan t'has de decidir. Si tries per la responsabilitat que comporta allò que et plantegen, o no. I decideixes tirar endavant, encara que no tinguis experiència. Poc a poc, sense adonar-te, les circumstàncies te la fan agafar. I vas fent, vas fent, vas fent... I un dia, et pares, i penses: però de veritat he arribat fins aquí? jo soleta? doncs mai m'ho hauria pensat! I llavors penses: l'important és que he arribat. El problema de tot això és que hi dediques temps a aprendre, que per a mi és el temps més ben invertit. Però, és clar, entre una cosa i una altra, no pares, sempre fent coses: la feina, el pis, les obligacions que t'autoimposes, les coses que fas per distreure't... I un dia, te n'adones, que el temps ha passat. I que una de les coses que més t'agradava fer, ja no la fas des de ves a saber quant temps. Llavors penses: doncs a tornar-hi. I doncs això: he tornat "divagant".

Comentaris

  • Ei, benvinguda de nou.[Ofensiu]
    angie | 17-03-2006

    Els retrobaments sempre tenen algun punt de màgia i espero aquesta la trobis aquí, encara que sigui "divagant"... tothom ho fem, encara que no ho diem tan clar com en el teu relat.

    I tens raó en una cosa, i tant, el temps passa de pressa i s'ha de repartir entre allò que s'ha de fer i el que es vol fer...

    angie

l´Autor

criptonita

12 Relats

23 Comentaris

16751 Lectures

Valoració de l'autor: 8.88

Biografia:
D'on sóc? No importa. Posem que sóc de la província de Girona, una província amb molt encant, des de la muntanya i fins a la costa.
El cas és que sempre m'ha agradat la literatura i escriure, el que més. Però moltes vegades penses que potser no vals per escriure i no t'atreveixes a mostrar el que fas... fins que un dia ho fas i veus que no passa res, que hi ha molta gent com tu, escribint perquè, senzillament, els agrada... I aquí estic...