Us demano opinió...

Un relat de: criptonita

"Hola nois, aquí estic, un cop més, plena de dubtes existencials... El cert és que porto molt temps així, ja ho sabeu, però ja estic cansada d'aquesta situació i he de posar-hi remei.
Com sabeu, fa molts mesos que intento trobar feina com economista, però no en trobo, i porto també quatre temes que no em serveixen per tirar endavant. Així que ja no sé si he de llençar la tovallola i dedicar-me a una altra cosa. De fet, sempre havia pensat que l'economia era una carrera interessant a realitzar però no com a vocació i per a dedicar-s'hi sinó per entendre-hi una mica, ja m'enteneu...
Ja sabeu que amb la meva parella vam tirar endavant una publicació gratuïta, de caràcter cultural, on surten reportatges sobre escriptors, sobre artistes, articles de gent desconeguda que vol donar a conèixer el que fa als altres...
Però no sé si centrar-me només en això o seguir intentant-ho amb l'economia. El cert és que m'agrada fer les coses que faig, amb les empreses, però no em veig tota la vida dedicant-me a això...Digueu-me alguna cosa, si us plau".
Raül: "Hola Clareta, ja veig que continues igual. Jo no m'embolicaria tant i centraria tots els meus esforços en intentar fer alguna cosa amb el món de l'economia, tipus consultoria.... Sempre pots guanyar més diners amb una petita gestió que lluitant per una revista cultural, més altruïsta... I pots seguir fent la revista com fins ara, fora d'hores de feina... Tampoc ho portaves tan malament."
Laura: "Doncs jo no hi estic d'acord, Clara, amb el que diu en Raül. Crec que ja t'has demostrat a tu mateixa que podies dedicar-te a l'economia i que ja saps que no és la cosa que més t'agrada fer. Per tant, després de tants anys treballant com economista, ara has de centrar-te en una altra cosa, en una cosa que t'agradi més. I si és la revista, doncs això... centra't en ella."
Clara: "Però clar, la revista tira amb prou feines i jo ara necessito diners per pagar el lloguer..."
Laura: "Tranquil·la, confia en mi. Creu i lluita pel teu projecte. Patiràs una mica i et costarà esforços però al final ho aconseguiràs, tenint en compte que tu ja ets prou lluitadora i responsable perquè tot funcioni."
Ramon: "Hola noies. Ja veig que torneu a ser amb els dubtes existencials de la Clareta. Doncs bé. Aquí teniu la meva opinió: "crec que t'hauries de centrar en la teva feina com economista però distribuir-t'ho de manera que també et permeti dedicar-te a la revista. Vull dir que, sobretot, heu de buscar un comercial perquè la revista tiri endavant i vosaltres poder-hi dedicar el temps suficient per a fer un bon contingut, un bon disseny... Com economista, crec que deus ser bona, coneixent-te. El que passa és que ara els temps estan difícils per tothom. Però no hauries de deixar-ho ja que, com tu mateixa has dit moltes vegades, et serveix per a moltes altres coses."
Clara: "Doncs continuo igual d'embolicada. No m'ha servit de gaire parlar amb vosaltres tot i que us ho agraeixo... No sé com posaré remei a aquesta situació. En fi, fins la propera!"

Comentaris

  • Feliç 5è Aniversari d'RC[Ofensiu]
    mar - montse assens | 11-01-2009

    FELIÇ 5è ANIVERSARI d'RC,
    relataire!!!


    5 aniversari RC



    Si avui és diumenge 11 del 2009, avui és el cinquè aniversari d'RC. Passa pel fòrum i descobreix com pots "enganxar" en un dia com aquest Recorda: NOMÉS AVUI! T'ho perdràs?

l´Autor

criptonita

12 Relats

23 Comentaris

16701 Lectures

Valoració de l'autor: 8.88

Biografia:
D'on sóc? No importa. Posem que sóc de la província de Girona, una província amb molt encant, des de la muntanya i fins a la costa.
El cas és que sempre m'ha agradat la literatura i escriure, el que més. Però moltes vegades penses que potser no vals per escriure i no t'atreveixes a mostrar el que fas... fins que un dia ho fas i veus que no passa res, que hi ha molta gent com tu, escribint perquè, senzillament, els agrada... I aquí estic...