Un home trist retroba l’amor

Un relat de: Rafael Pescador Lozano


Joan feia molts anys que estava vidu, feia més de deu que en un tràgic dia hivernal, sorpresos per una tempesta sobtada mentre gaudien d'un pícnic a l'aire lliure en plena natura, la forta pluja, acompanyada de llamps i trons no van tenir temps de recollir-se i buscar refugi sota els arbres. Però just en arribar al costat d'un gran pi un llamp va caure sobre l'arbre trencant-lo. Desgraciadament, la meitat superior i la capçada van caure sobre llur esposa provocant-li la mort instantàniament.
Cada dia de la seva vida recordava aquella tragèdia. Vivia sol, ja que només havien estat casats un parell d’anys i encara no tenien cap fill. La tristesa l'ocultava amb l'entrega total al treball i als seus estudis. Compaginava la feina com a cirurgià de l'aparell digestiu amb lectures especialitzades i escrivint articles mèdics per revistes científiques, alhora que preparava un llibre sobre temes relacionats amb la seva professió.
Després de molts anys, un dia va arribar a l’hospital una jove per preparar el seu MIR i el doctor Joan la tenia com a ajudant al quiròfan. Molt aviat va sentir una atracció molt especial vers ella i va sorgir una cosa que no pensava que passaria; l'amor.
Diuen que en aquesta vida després de tancar-se una porta s'obre un altre, i que després de la foscor surt la llum. Per això mateix no hem d'obsessionar-nos pel nostre passat i viure el present.

Comentaris

  • Malastrugança[Ofensiu]

    És Tanca una porta i d'obra una altra. Aquest relat m'ha arribat al cor per com una malastrugança pot capgirar la vida d'una persona d'un dia per l'altre. Però vet aquí que en Joan, silent i laboriós va continuar fent la seva vida fins que la divina providència va fer que se li creues l'amor altre cop pel camí. Mai s'ha de perdre la fe ....

l´Autor

Foto de perfil de Rafael Pescador Lozano

Rafael Pescador Lozano

65 Relats

92 Comentaris

22328 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
Nascut a 1948, de ben petit hi havia sentit una gran afecció per escriure relats i històries fantàstiques. Més endevant, la feina i altres afeccions artístiques, van apartar-me d'aquesta pràctica,malgrat que sempre que he tingut ocasió aprofito per expressar-me mitjançant la paraula escrita. Des de 1974 escric un diari personal, fidel company dels meus pensaments i testimoni de la meva memòria.

Adreça electrònica:
pescador.rafael@gmail.com