Un altre recull d'aforismes i poemes breus

Un relat de: Fredegard Dogwood of Shadydowns

Amor (o sexe):

- Has passat a ser, per mi, com l'orenga a les amanides... clar que ja no ets un simple "alinyo", sinó el primer plat.
- Ets per a mí talment com el tabac; una mala adicció que em deixa una olor extranya als dits.
- No em fa patir pas el fet de no trobar parella... total, tard o d'hora m'enxamparà per tota la vida qualsevol "petarda" que em trobi borratxo i catxondo en una discoteca.


Música:

- M'agraden els concerts en sales petites, perquè et posis on et posis sempre estàs aprop de l'escenari.
- Només doblegaré els meus genolls per un bon ritme reggae.


Televisió:

- A la tele d'avui en dia; falsos periodistes informen sobre falsos famosos.
- La televisió continuarà tenint èxit i poca qualitat mentre els periodistes facin de comediants i les models d'actrius.


Altres:

- L'aforisme te dues cares com una moneda, o com una fulla d'afeitar.
- Anar pel centre de Barcelona en ple mes d'agost seria com fer-ho per qualsevol ciutat estrangera si no fos perquè et coneixes els topants com el palmell de la mà.
- Totes les joies gastronómiques han sorgit de l'abundància o de la mancança d'ingredients.

------------------------------------------------------------

En aquest cantó de la realitat
plouen flors mal desfullades,
burilles de cigarro mal apagat
i de cigarretes mal apagades.

Quan la vida passa de pressa
els sentiments van poc a poc
però quan no mou fressa
et cremen com el foc.

Comentaris

  • Daixonses[Ofensiu]

    Quan dic que la qualitat és relativa vull dir que cadascú la considerarà més alta o més baixa en funció dels seus propis paràmetres.
    Vinga, continua escrivint!

  • La qualitat[Ofensiu]

    sempre és relativa i s'assoleix a còpia de temps.
    Tu segueix escrivint. Per cert, a la premissa "A la tele d'avui en dia; falsos periodistes informen sobre falsos famosos" jo encara hi afegiria "de falsos esdeveniments". Crec que és la manera més completa d'explicar l'informació donada per aquesta trepa.
    Fins aviat

    Vicenç

l´Autor

Foto de perfil de Fredegard Dogwood of Shadydowns

Fredegard Dogwood of Shadydowns

62 Relats

120 Comentaris

75079 Lectures

Valoració de l'autor: 9.73

Biografia:
Escric perquè m'agrada llegir. I segons deia Jorge Luís Borges:
"Cuando uno escribe, el lector es uno."

Vol dir això que escric perquè m'agrada llegir-me?

No n'estic segur. Però el que sí és cert és que si penjo els meus relats aquí és perquè m'agradaria ser llegit.

Espero els vostres comentaris!!!


També trobareu relats meus als llibres Relatsencatalà.com, versió 2.0 i 10x10 Microrelats. I podeu sentir-ne un parell a la Edició 31 i la Edició 42 del programa "Breus" de Ràdio Kanal Barcelona.


E-mail: txescu@yahoo.es
Web: www.FrancescGarcía.cat
Flog: Els ambigrames d'en Txescu