Stu, ves amb més cura!

Un relat de: Pages@s

Un petit robot va aparèixer a la meva habitació, un robot molt intel·ligent, la data del seu aniversari és el quatre de maig, igual que el meu, que és quan va aparèixer.
Un dia quan vaig anar a comprar amb el meu robotet, la gent em mirava, i altres em preguntaven com es deia, i jo contestava, -Es diu Stu, igual que un dels meus personatges preferits d’un joc. Stu, va engegar les càmeres de seguretat del supermercat i va posar una música una mica rara. La gent em mirava amb una cara com si fos una delinqüent, i el dependent em va fer fora. A l'arribar a casa, li vaig demanar al meu tiet que ho arreglés, ja que la gent em mirava amb mala cara, després d’explicar el que va passar em va dir, - Què té de dolent, posar super música als supermercats? Prefereixo no escoltar a persones xineses cantant. Em va fer riure, però m’ho va arreglar igualment, va dir que alguna cosa va fallar, perquè ja no s’engegava. Em vaig ficar trista, i va arribar la meva germana amb el seu robotet Darryl, i va dir, -Mira Darryl, ella no te robotet, jijiji. Jo li vaig dir, -No es graciós! De sobte el meu tiet va tornar amb el Stu, però ara parlava! vaig mirar a la meva germana amb cra de, -Ara qui riu, eh?, I ara al matí li dic a la meva germana, -Mira Stu, tu parles i el Darryl no, jijijii.


???

Comentaris

  • Entremaliat[Ofensiu]
    Solsona Bot | 25-03-2024

    El robot protagonista és una mica entremaliat. Ha posat la música que li agrada al supermercat i quan semblava que estava mal programat, amb l'ajuda del tiet, a més a més, parla. Ja m'agradaria tenir-ne un igual.

  • competència [Ofensiu]
    Atlantis | 25-03-2024

    de qui té el robot més maco !!!

  • Ja ho diu....[Ofensiu]
    Rosa Gubau | 21-03-2024

    la dita. El que riu últim, riu millor. De tota manera, tampoc és una bona estratègia aquesta. No seria millor riure totes dues alhora.? Què trapelles aquestes nenes. hahaha.
    A seguir escrivint, que ho feu molt bé

    Rosa.

l´Autor

Foto de perfil de Pages@s

Pages@s

64 Relats

279 Comentaris

9885 Lectures

Valoració de l'autor: 9.60

Biografia:
Som un grup de nens i nenes de Cicle Superior d'Educació Primària que fem un taller d'escriptura en català utilitzant les bases del concurs de microrelats.