EL SOMNI DE LA LAURA 

Un relat de: Pages@s
Hi havia una nena que es deia Laura. A la Laura li agradava llegir i escriure 
perquè, de fet el seu somni era ser escriptora. La seva mare deia que estava boja, però la Laura no l’escoltava. A la Laura li agradava anar a casa del seu pare perquè el seu pare era escriptor i ell sí que l’entenia. Tenia molta imaginació, i això era bona senyal per ser escriptora.
El seu pare li va dir un dia que la clau per ser escript@ra era la imaginació i ella li va preguntar: -  Pare, tu creus que jo tinc imaginació? Ell li va dir: - Sí, filla, tens molta imaginació, estic segur que aconseguiràs els teus somnis. A l’escola les mestres  li van treure tots els seus llibres per escriure i llegir perquè deien  que no estava atenta a classe. La Laura es va posar a plorar. Quan va sortir de l’escola el pare l i va dir: - No et preocupis filla, que jo et compraré uns altres llibres. El pare va posar el llibre a la seva llibreria i el va llegir. El llibre es deia “El meu somni” .

¡¡¡¡¡¡

Comentaris

  • Constància[Ofensiu]
    Cesca | 24-05-2024

    La imaginació és molt important a l’hora d’escriure, però també ho és la curiositat i les ganes d’aprendre i, sobretot, la constància. D’escriure mai se’n sap prou.
    Si la Laura està decidida a perseguir el seu somni, endavant!, que no es desanimi i segur que algun dia, a la prestatgeria hi haurà el seu propi llibre!

  • Els sommis...[Ofensiu]
    Rosa Gubau | 23-05-2024

    s'han d'intentar fer realitat, no fer-ho representa deixar perdre una part important d'un mateix. Endavant! Els somnis donen vida.

    Molt bé.

    Rosa.

  • Imaginació imprescindible[Ofensiu]
    Solsona Bot | 22-05-2024

    Ja ho dius bé, quan expliques que un escriptor necessita tenir imaginació, i tu en tens. Quan no tinguis un llibre a mà, o una llibreta, mira al teu voltant i segur que descobriràs històries que naixeran en el teu cap. Endavant!

  • Relat rebut[Ofensiu]

    Relat rebut, moltes gràcies per participar.

    Comissió XIV Concurs ARC de microrelats

l´Autor

Foto de perfil de Pages@s

Pages@s

71 Relats

308 Comentaris

13221 Lectures

Valoració de l'autor: 9.67

Biografia:
Som un grup de nens i nenes de Cicle Superior d'Educació Primària que fem un taller d'escriptura en català utilitzant les bases del concurs de microrelats.