Són...?

Un relat de: Pages@s
La meva família era diferent. El meu pare era investigador d'extraterrestres i li vam posar un pseudònim, que era “Insecte verd”. La meva mare era experta en internet i el seu pseudònim era “Google”. Nosaltres vivíem en una nau a la Lluna. Un dia de l’any 1981, a l'espai, va haver-hi una guerra de naus. Hi havien 4 naus contra 1, nosaltres. La guerra va sortir molt malament, però a la vegada bé perquè, quan va acabar la guerra entre naus, només vam quedar nosaltres. Va passar una estona, i quan érem a 260 km de la Lluna, a l'espai, vam veure una bola molt gran que era verda i blava, era... Sabeu que era?

DORITOS TEX MEX 

Comentaris

  • De la lluna a la terra[Ofensiu]
    Solsona Bot | 27-02-2024

    Una família ben estranya que vivia en una nau espacial. Ens quedem amb ganes de saber el sobrenom dels fills de la parella, potser llunàtica o terrícola?

  • des de l'espai[Ofensiu]
    Atlantis | 25-02-2024

    fins arribar a la terra?. M'agraden els malnoms que tenen aquesta família. I m'alegro que hagin estat vencedors a la guerra galàctica.

  • De tornada...[Ofensiu]
    Cesca | 21-02-2024

    Apa! Quatre contra un! No m’estranya que no acabés gaire bé, tot i que el final no fou tan dolent si va portar als teus protagonistes fins a la... Terra (?), oi?

l´Autor

Foto de perfil de Pages@s

Pages@s

64 Relats

279 Comentaris

10365 Lectures

Valoració de l'autor: 9.60

Biografia:
Som un grup de nens i nenes de Cicle Superior d'Educació Primària que fem un taller d'escriptura en català utilitzant les bases del concurs de microrelats.