Soledat transparent

Un relat de: Sergi Elias Bandres
Palmera aglutinada de cargolaires, cargols amarats de saba, suc de flor de bosc feréstec, fred de nitor, nitor de simbiosi, paraules de dolçor... quan tinc el cor colpit, m'arrauleixo a la meva habitació i somric.

Els estels s'entremesclen, la buidor no existeix quan a la meva intimitat no li manco jo... el fred impressiona els meus instants, vaig enfilant cap a la meva cova de mancança però de lucidesa, de timidesa i a voltes de por, que plorant me'n faig ressò.


Sergi : )

Comentaris

  • No sé si és [Ofensiu]
    Nonna_Carme | 21-12-2012

    perque estic cada cop més "espesa " però el primer paràgraf no l'he entès.Tal vegada m'ha faltat saber el significat de "nitor " i no ho trobo al diccionari.
    No volia que , en aquestes dades et faltés la meva felicitació i la meva més càlida abraçada .
    I molt bon any nou !

  • un conjur[Ofensiu]
    Fidel Català | 27-11-2012

    d'entrada semblava un conjur, i finalment m'he deixat captivar per les paraules. i m'han encisat, alguna cosa deuen tenir company!

l´Autor

Foto de perfil de Sergi Elias Bandres

Sergi Elias Bandres

647 Relats

1856 Comentaris

522324 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
L'armonia commou la selva verge de paratges interexternalitzats mentre els estels ens somriuen dolçament i les nits i els dies es confonen en boira d'un nou color que brillarà per la mare universal que va fer-nos i cerquem cuidar... si és que aquestes paraules contenen cert ressò d'esperança en un món tan difícil i complicat.