Sexe explosiu

Un relat de: copernic

relatsencatala.com adverteix que aquest relat contè llenguatge que pot ferir algunes sensibilitats. No recomanat per menors de 18 anys.

El psiquiatra li va obrir la porta, una porta de fusta antiga, alta, com es feien abans. Al donar-li la mà ja va sentir la seva força, l'escalf que pretenia transmetre-li, una benvinguda calculada i precisa després de molts anys tractant amb gent com ell, amb petits o amb grans problemes psíquics. El va fer passar a la sala d'espera a on, en una tauleta s'amuntegaven revistes de caire científic o divulgador. A les parets penjaven tres quadres amb un marc senzill. Eren rèpliques de llenços famosos. Un era de Gauguin, els altres dos de Van Gogh. Curiós, va pensar. Observà per enèsima vegada els traços nerviosos i definits del pintor holandès i li va venir a la memòria que l'artista en un atac de bogeria s'havia tallat una orella, Es va tornar a mirar el quadre. Era possible descobrir entre les passades del pinzell una ment pertorbada i malaltissa?. Veient aquell dibuix ondulat, recargolat en si mateix podia comprendre una mica l'expressió d'una obsessió torturant i l'agressivitat dirigida cap a un mateix, talment com un escorpí rodejat per les flames.
Estava fullejant una revista en la que es podien llegir articles sobre temes tan diversos com l'explicació de la desaparició dels dinosaures, els nous tractaments contra la SIDA o un informe sobre les fantasies sexuals de les dones, quan va aparèixer el psiquiatra i el va invitar a passar a la consulta. En entrar-hi va observar que hi havia dues cadires baixes molt còmodes, una taula de despatx i uns mobles-llibreria que aguantaven pesats tractats sobre malalties mentals i revistes especialitzades. El metge el va invitar a asseure's.
- Ahir em va trucar dient-me que tenia una forta ansietat... va començar el psiquiatra.
- Sí, veurà: No dormo gaire per les nits i quan ho faig em desperto sobtadament cridant com un desesperat. De dies no estic còmode en cap situació, en la feina no em puc concentrar i de vegades tinc un lleuger tremolor de mans.
- Sap d'alguna circumstància que li provoqui aquests símptomes....?
- Bé, hi va haver fa dues setmanes un fet que em va trasbalsar: Vaig conèixer una noia en una botiga. Poc a poc vàrem trencar el gel, una corrent de mútua atracció es va establir entre nosaltres. Sortint de la botiga me la vaig emportar a casa i un cop allà vàrem fer l'amor enfurismadament, apassionadament. Bé, la passió la posava jo. Ella havia adoptat una actitud passiva, que a mi em posava a cent. Després de l'orgasme, quan havíem descansat una mica li vaig posar el penis a la boca. Ella no va protestar, va ésser totalment delitós sentir aquells llavis vermells rodejant la meva verga que aviat es va posar un altre vegada a to. Amb el pavelló ben alt, la vaig girar i la vaig atacar per la reraguarda. Ella, submisa es va deixar fer. No calien les paraules. El meu sexe va entrar poc a poc en aquell cul, que s'anava obrint a mesura que enfonsava la meva biela ben engreixada. Ella quedava ben sacsejada amb les meves embranzides, sense emetre cap só, cap crit, cap expressió ni de plaer ni de dolor, la seva cara inexpressiva, els seus ulls absents. El segon orgasme va ésser intens, llarg, amb l'aroma dolcenc de l'ejaculació. Vaig quedar totalment exhaust, una mica marejat. Vaig agafar una cigarreta i la vaig encendre. Poc després em va venir son sense adonar-me'n i em vaig dormir amb la cigarreta als dits encarat cap a ella. Al cap de pocs segons, quan em trobava en aquell interregne entre la vigília i el son es va produir una gran explosió. L'ona expansiva em va fer caure del llit. Atordit, horroritzat, vaig fer un crit d'espant. Incapaç de comprendre el que havia passat vaig veure, aterrit, que tot el llit, les parets, els mobles i jo mateix estava cobert de petits trossos de plàstic tou.....
- Bé, ho deixarem aquí. Ens hauríem de veure la setmana que ve. Li va bé dimarts a la mateixa hora....?

Comentaris

  • Molt bon final[Ofensiu]
    Ligeia | 05-12-2006

    i una bona redacció. T'ha quedat rodó!

    Encantada de llegir-te!

  • Bona! xD[Ofensiu]
    Laiesken | 31-10-2006 | Valoració: 7

    La nina de plàstic afegeix una retallada del morbo i seriositat amb que tothom es deu començar a llegir el relat. Molt enginyós.

  • hola![Ofensiu]
    Àfrika Winslet | 08-01-2006 | Valoració: 9

    el millor d'aquest relat, sens dubte, és el final. Ja es veu que hi ha alguna cosa quan dius que ella no deixa entreveure cap tipus de sentiment ni emoció mentre fan l'amor... però el final no te l'esperes, i resulta fins i tot divertit.
    Un petó!

  • Molt enginyós[Ofensiu]
    qwark | 02-06-2005

    Amants explosives de plàstic que creen traumes. Ja ho diuen, no, que el tabac perjudica la salut?

l´Autor

Foto de perfil de copernic

copernic

338 Relats

1182 Comentaris

389202 Lectures

Valoració de l'autor: 9.78

Biografia:
Per qüestions de feina he hagut d'interompre la meva producció periodística i literària. Després del tsunami i amb l'aigua al seu lloc torno a començar: Déiem ahir...