Ses senyories estan deliberant (i SHS 133 a 138).

Un relat de: Joan Colom
El magistrat del Suprem i president del tribunal que jutja El Procés, Manuel Marchena, va deixar vist per a sentència aquest judici a mitjans de juny. Un mes després, un altre membre d'aquest tribunal, Antonio del Moral, declarava que estaven deliberant i que mentre durés aquesta etapa processal seria difícil de preveure quan arribaria una sentència que s'albirava dificultosa, raó per la qual no creia que poguessin dictar-la abans de les merescudes vacances d'agost i que possiblement no la tindrien fins a finals de setembre o octubre.

Ses senyories estan dolgudes perquè els polítics que gaudeixen de presó preventiva porten prop de dos anys sense fotre brot i mantinguts per l'Estat de Dret contra el qual s'havien pronunciat... presumptament. I a sobre tenen la barra posar en dubte la independència del Poder Judicial! No sabeu la tristesa que em produeix imaginar-me ses senyories fent bronze a l'agost, gairebé obligades, per complaure les respectives famílies, tot i que en el fons desitgen que s'acabin les vacances per tal de reunir-se i poder seguir fent bronze... vull dir deliberant.Exclusiu per als aficionats als Sudokus Hexagonals Simètrics:

— Les opinions i suggeriments que creguis que poden interessar a tots els jugadors, envia'ls com a Comentaris al present Relat.

— Les demandes d'arxius i les consultes relatives a la resolució de SHS concrets, envia-les a l'adreça joancolom47@gmail.com.

— Si vols anar al primer relat de la sèrie amb enllaços als SHS, per assabentar-te de les regles del joc o del procediment de resolució aconsellat, fes clic aquí.

— Si vols l'arxiu PDF amb la Plantilla Hexagonal (full pautat per a 6 SHS), fes clic aquí.

— Si vols l'arxiu PDF amb els SHS 133 al 138 (enunciats i solucions), fes clic aquí.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

Ajuda'ns amb un donatiu

Ajuda'ns a pagar el manteniment de relatsencatala.cat Qualsevol aportació és més que benvinguda: