Revolta a cau de lluna

Un relat de: 14

relatsencatala.com adverteix que aquest relat contè llenguatge que pot ferir algunes sensibilitats. No recomanat per menors de 18 anys.

Ja el tenia liat; m'havia portat el seu temps degut a que eren hores bojes,però tansols em faltava ''petar-lo'' i disfrutar. De sobte,vaig descobrir que no duia foc.
Ja podia regirar-me les butxaques jo,pobre de mi! S'em devia haver caigut dins el concert o abans d'arribar a la platja...qui sap?
Malauradament,sense encenedor;poca cosa podia fer amb aquella bellesa de marihuana entre les mans...així que em vaig encaminar a buscar alguna persona amb foc.
Vora la platja vaig divisar la silueta d'una noia asseguda, gairebé immòbil. M'hi vaig apropar,i vaig dir:
- Perdó,que tens foc?
Va alçar la vista, se'm va quedar observant amb ferocitat,em va llençar l'encenedor, i va respondre:
- El meu foc és el mar.

Era morena,mitjanament alta,i de cabell arrissat. La nit li amagava el color dels ulls,i la remor de les ones amarava la seva veu.
De sobte es va aixecar,es va treure la samarreta,i els pantalons;més tard el tanga. Em va mirar,i va caminar fins l'aigua.

Va ser tant majúscula la meva sorpresa que no vaig saber respondre.Eren vora les tres de la matinada d'una nit d'agost,a una platja gairebé deserta.Em trobava sol,fumant,gràcies a un encenedor que m'havia deixat algú que s'acabava de despullar davant meu,sense ni tan sols saber el seu nom.
Vaig decidir quedar-me allà -assegut-, al costat de les seves pertinences. Sabia que tard o d'hora havia de tornar.

De sobte, el seu cos va destripar la boira verda que s'havia alçat al meu voltant. Estava nua, completament, i era preciosa.
Dirigint-se a mi, em va dir:
-Estel. Tu? Quin és el teu nom?
Jo,amb un estat anímic que era mescla de droga i passió,vaig respondre:
-Llibert.

Sense tallar-me un pèl, i deixant-me endur per l'irracionalitat vaig dir-li:
- Seu, vine al meu costat. Alcem un estel llibertari... si us plau.

No sabia res d'aquell àngel caigut, del cel potser... fins i tot, durant uns instants vaig témer que fos una il·lusió òptica produïda per marihuana en mal estat. Però no, era real. La notava.
Tenia el cabell negre,duia un parell d'arracades grosses a cada orella,i un pírcing al nas.
Acabava de sortir de l'aigua, i tenia la pell de gallina i els mugrons durs. Em vaig fixar en els seus peus, enfarinats per la sorra. Duia un petit anell a un dels dits,i les ungles pintades de negre. Tenia uns peus preciosos.

La vaig mirar als ulls, mentre dins meu corria una immensa tremolor pels nervis del moment. No ho vaig poder evitar,la vaig besar.
Vaig perdre el sentit de l'orientació entre revolcs i abraços.
Vaig abraçar-la amb tota la meva força; era tant elevada la morbositat d'aquella escena, que vaig témer corre'm sense haver-hi hagut, tant sols, contacte físic amb les seves mans. Per sort no va succeir.


Va treure'm la samarreta, i me la va lligar al cap, tapant-me la visió.
Es va desfer dels meus pantalons, i tot seguit va arrencar-me els calçotets, no sense complicacions.
Jo corria immers en un món fosc, on només el tacte guiava les meves sensacions.
Vaig notar els seus mugrons entre els meus llavis, i vaig llepar-los suaument, acariciant la seva pell freda, calenta de passió.
Tenia els pits força grans, i uns mugrons petits dels quals em vaig enamorar.
Vaig treure'm la samarreta del cap, i la vaig llençar lluny d'allà. Vaig seguir llepant-li els pits, dirigint-me pel camí ferm que em duria al seu cony.
El duia minsament depilat,amb una ombra de pèls que enfosquia el tresor més preciat. Li vaig menjar,i després la vaig masturbar durant una bona estona.

No vaig gosar preguntar-li, però crec que era uns quants anys més gran que jo. Les seves mans recorrien el meu cos, tocant-me el pit i la pell tremolosa.
De sobte em va amarrar el penis, i després d'uns segons de carícies va començar a sacsejar el meu membre amb una força i un art que feia embogir la millor de les fantasies.
Es va col·locar damunt meu. M'agradaven tant els seus pits que les meves mans no donaven l'abast, de tanta excitació.
Estirats damunt la sorra, acaronats per la llum de la lluna, i junts, dos desconeguts formant un sol cos.

Vàrem començar a follar. Va ser etern. La suor enganxava els nostres cossos i els seus crits desmesurats trencaven el silenci d'aquella platja misteriosa.

Un estel lliure frisava dins l'espai.

Em vaig còrrer dins seu, i crec que ella va arribar a l'orgasme. Tot just havent acabat de fer l'amor, vaig acariciar-li suaument el seu sexe. M'encantava el contrast de tacte entre la seva pell, la meva pell, i el seu entrecuix.

I mentre suaument
els meus dits
excitaven el seu sexe,
ella,em besava l'orella.
I fent-ne de la seva llengua
la rebel·lia,
llepant-me-la feroçment,
vaig descobrir l'essència
del rock,
sonava la cançó més eterna.

Mai m'havia succeït,i realment no les tenia totes de que allò fos real,però mentre em llepava l'orella em va semblar escoltar ''Bohemian rhapsody'' de Queen.
Era ella,un àngel caigut del cel,segur. Algú que una hora abans no havia vist mai;però la tenia allà, despullada, abraçada a mi, llepant-me l'orella, i jo masturbant-la amb els dits.

Fou la revolta de sexe que alçà l'estel llibertari.

Comentaris

  • molt commovedor, diria[Ofensiu]
    filladelvent | 09-04-2006

    Algunes incorreccions de signes de puntuació, però m'ha agradat prou.

    Et continuaré llegint,

    -Filladelvent-

  • buffff...[Ofensiu]
    nunetta | 02-04-2006 | Valoració: 9

    és el primer cop que t'he llegit, però m'ha encantat....
    sobretot quan barreges la sensualitat amb trets propis de la teva ideologia, com "farem un estel llibertari...".... m'ha encantat, de debò!

    vaig a llegir més relats teus!!

    Un petó!