El petó del fanalet

Un relat de: 14

relatsencatala.com adverteix que aquest relat contè llenguatge que pot ferir algunes sensibilitats. No recomanat per menors de 18 anys.

Caminarem fins al final del carrer ple de fanals; a cada fanal ens hi aturarem per fer-nos un petó -només un-, i al arribar al final del carrer ens petonejarem per últim cop fins que tornem a trobar un carrer il.luminat.

Començarem. Ens agafarem de les mans, tu posaràs els teus dos peus damunt els meus dos peus i ens aturarem cada quatre passes per tancar els ulls i descobrir-nos cada vegada més, amb petons, a batzegades. Avançarem carrer avall fins que n'arribem al final, i allà, on acaben les faroles, ens farem l'últim petó recolzats a la reixa d'un quiosc. I et mossegaré el coll i les orelles, i tu esbufegaràs tant fort que m'excitarà només el fet de sentir-te tant de prop, i m'arraparàs les cames, i em tocaràs el cul, i t'agafaré per la cintura per moure el meu cos al ritme del teu, i esbufegarem al mateix temps, excitant-nos tant que els nostres cossos junts s'estamparan una vegada rere altre damunt la porta metàl.lica del quiosc, fent ressonar la nit; i em tocaràs tot, em palparàs de dalt a baix, et posaré la mà al sexe i et masturbaré fins que cridis de plaer, i tu m'agafaràs la mà i em lleparàs els dits, i jo et seguiré petonejant el coll fins que ens haguem fos en un sol cos.

I tornarem a caminar, i jo no desitjaré res més que fer la següent passa per trobar-te a totes les cantonades del món plenes de llum.

Comentaris

  • M'escla explosiva: passió i tendresa[Ofensiu]

    Felicitats! El teu escrit m'ha recordat al començament a l'estil de la Mercè Rodoreda, en Mirall Trencat. Però després barreges la tendresa amb la passió creant una mescla bastant explosiva: bona i realista!

  • El teu relats...[Ofensiu]
    onatge | 22-11-2008 | Valoració: 10

    Pep el teu relat és una barreja de classe d'anatòmia i sentiments i desitjos desbordats. No sense una dosi de romanticisme. Romàntic i apassionat com ets tu, no podria ser d'una altra manera. I encara no descrius la teva mirada...

    Salutacions.
    onatge