regressió

Un relat de: josepsalatermens
Descripció d’una regressió

Per tenir aquesta experiència m’ha atès la Maria Pilar, és molt amable i m’inspira molta confiança, m’he deixat dur per ella docilment.
Em fa jeure a una ¨camilla¨. De primer em fa fer una relaxació mental, després em fa visualitzar un paisatge magnífic, en el meu cas és un espai amb prats verds, herbes i flors.
Em fa anar a un lloc sagrat, que és dalt d’un turó, i d’aquí haig d’anar a un pont, abans de passar per sobre del pont, la Maria Pilar i jo ens unim per una corda de color blau que és infinitament elàstica.
Un cop he superat el pont veig un paisatge àrid i rocós, em trobo davant d’una enorme roca, la rodejo i després començo a grimpar-la. Quan arribo al cim m’espero assegut al terra.
Noto la presència d’un ésser, és una persona? Però no el puc veure, em fa mostres d’estimació, carícies, petons...Després em fa acompanyar-lo. Volant pel cel, em duu fins un monestir, sembla d’Àsia (Tibet, Japó?) En aquest monestir s’atenen a les persones que venen a cercar consol, em veig deambulant per les estances.
La Maria Pilar em diu que li pregunti a l’ésser que m’acompanya si té alguna cosa per dir-me, així ho faig i , efectivament, em diu que no em preocupi tant per conèixer el fons de la realitat, sempre estic fent cursos, llegint llibres, qüestionant-m’ho tot, cercant la veritat absoluta, doncs aquest ésser em diu deixi de preocupar-me tant, de tenir aquestes inquietuds i em dediqui més a estimar a la gent, és en això que m’haig de centrar.
Després l’ésser em duu altre cop, aquesta vegada a una zona boscosa, on hi ha molt moviment de persones, és una batalla militar, també hi participo, lluito, mato a gent i finalment em maten a mi.
La Maria Pilar em diu que li demani si m’ha de dir alguna cosa. L’ésser em comunica que val més que no li faci preguntes al respecte, que no val la pena de saber res de les guerres, el seu origen, el perquè, com són, només són bestieses, i val més no pensar-hi.
Altre vegada l’ésser se me’n duu, aquesta vegada a una zona rural, on hi viu un pagès, que li agrada de trepitjar la terra descalç. És molt pobre, hi ha dies que no té res per a menjar, però ell està molt satisfet amb la seva manera de viure, viu tranquil i a gust amb el que té.
Li haig de preguntar si té alguna cosa per dir-me, em contesta que procuri ser feliç d’una manera senzilla, simple, no cal desitjar res més.
Finalment l’ésser m’acompanya al cim de l’enorme roca de on hem partit i em duu al turó sagrat.
La Maria Pilar em diu que li pregunti a quest ésser si haig de fer una altre regressió, li pregunto i ell em contesta que si.
Pregunto a la Maria Pilar que són aquestes imatges, situacions que he vist dins la meva ment, somnis? Ella em contesta que en realitat són les meves anteriors vides que he pogut visualitzar. Després de llevar-me de la ¨camilla¨ lentament, la Maria Pilar em dona hora i dia per experimentar una altra regressió.

Segona sessió de regressió

En principi es repeteix tot el que va succeir la primera vegada fins que m’estic esperant assegut al cim de l’enorme roca.
L’ésser tarda una mica més a venir, però per fi l’ésser ve a buscar-me com l’anterior vegada i iniciem el viatge.
En aquest viatge passem per sobre de mars, de terres...
Em duu a un edifici senyorial, és un castell, un palau?
Hi entrem i ens ubiquem dins una gran sala, és immensa i no té cap moble.
Pregunto que haig de fer-hi, em contesta que esperi, va passat l’estona, torno a preguntar-li amb la mirada i ell insisteix que m’esperi. Fixant-me m’ha semblat com veure dos nens jugant a un racó.
M’estic desanimant, aleshores s’obren unes portes i comencen a entrar molta gent, venen cap a mi, em miren i esperen, el què? Però si jo no sóc ningú.
Després d’una bona estona comença a sortir de mi una llum que creix i es va projectant al meu voltant, primer a les persones que tinc més a prop i es va escampant aquesta llum. És el que aquesta gent estava esperant de mi.
La meva llum els fa revitalitzar, els fa carregar d’energia, se senten més vius, més feliços.
Quan ja tothom està ple d’energia o llum, aleshores unes quantes persones es posen a obrir les finestres i així la llum es pot escampar per la resta de la Terra i arriba a les plantes, animals i a tots els éssers, fins i tot projecto aquesta energia a la Maria Pilar que la tinc al meu costat, ella em diu que rep aquesta energia.
Aquesta energia se l’anomena amor i també altres noms.
Després d’això la Maria Pilar em fa tornar d’allà on he anat i em fa obrir els ulls. Em diu que amb aquesta experiència el tema ja el dóna per acabat, que ja no cal fer més regressions.
Em diu que m’han ensenyat com transmetre amor als altres, que quan estigui amb un malalt, treballo d’infermer, no pensi de curar-lo, simplement l’haig d’estimar i això li farà arribar aquesta energia que surt de mi. Sembla ser que la finalitat d’aquestes dues sessions de regressió era viure aquesta darrere experiència.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de josepsalatermens

josepsalatermens

110 Relats

29 Comentaris

51457 Lectures

Valoració de l'autor: 9.40

Biografia:
Vaig neixer el 5 de març de 1961. Treballo en un hospital i estic casat i fillat. M'agrada la natura i estar de tant en tant un mica sol amb mi mateix, però també necessito tenir algú al meu costat.