Reclamació als Reis Mags d'Orient

Un relat de: ÀnGeLs

Móra la Nova, 6 de gener de 2007

Benvolguts Reis Mags d'Orient:
Ja sé que deuen estar pensant que he perdut la noció del temps i que els envio les meves peticions massa tard, però no és això, sinó que m'adreço a vostès per fer una reclamació.
Doncs bé, estic trista, molt trista perquè no m'han portat el que els havia demanat. Aquest any no era una nina, un cotxet o qualsevol altra joguina, em conformava amb molt menys. Només volia una mica de serenor per la meva ment i és que vull deixar d'encaboriar-me per tot i per no res, deixar enrera l'agonia i retornar als més feliços dels meus dies.
Tant vaig demanar? Penso que no i no ho hagués fet de no ser que jo sola no sóc capaç d'aconseguir-ho i l'única petita esperança que em quedava era demanar-vos-ho.
De fet, mai he cregut que vostès fossin mags, ni molt menys, sinó que són uns vividors com la resta de reis del món; tres personatges que només treballen un dia a l'any i la resta es graten la panxa. Això és ser mag? Doncs jo també vull ser-ho!
Moltes gràcies per atendre la meva queixa i no pateixin que mai més els demanaré res, menys feina que tindran l'únic dia que aparenten fer alguna cosa.
Salutacions cordials.
Àngels Salgado

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

ÀnGeLs

15 Relats

37 Comentaris

18265 Lectures

Valoració de l'autor: 9.26

Biografia:
Sóc de sang ben catalana, sóc de la Terra de l'Ebre.
Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat Pompeu Fabra.

Lletraferida des de sempre i aficionada a l'hora d'escriure, una manera de poder expressar el que sento i no dic.