Punt de vista

Un relat de: copernic




- Aaaaaaah, m'han descobert! No! Afortunadament el depredador encara no m'ha vist. Però és qüestió de segons. I si corro fins a aquell amagatall? El meu moviment em delataria. Però he d'intentar-ho. És increïble. Ha passat davant meu i no se'n ha adonat de la meva presència. Ara s'asseu. Mira a un costat i a l'altre. Faré unes quantes passes ràpides cap al cau. Pot ésser encara no entri dins del seu camp visual. Així. Una correguda més i ja estaré protegit. Déu meu! Però que és aquesta pudor? Quina ferum la d'aquest animal! Sembla una reunió de mofetes. Si fos una presa i no un depredador ho tindria malament per a passar desapercebut. O qui sap? Pot ésser és la seva manera de foragitar qualsevol intrús o, senzillament, està marcant el seu territori... de caça.

Ja em queda poc . Només unes passes. Compte que mira cap aquí!. No, no, no m'ha vist. He tingut sort, molta sort. Estic tant a prop! Mira que si ara, per tan poc tros, em veiés. Em podria donar per mort. No! Déu meu! M'ha vist! Es disposa a atacar-me! Aaaaaaaaaaaaargh!

Paaaaaaaafff!

- Aquests papus de la humitat...Són una plaga! - En Daniel es va calçar la sabatilla i va agafarr una mica de paper higiènic.

Comentaris

  • Una història fantàstica[Ofensiu]
    Mercè Bellfort | 30-09-2008 | Valoració: 10

    En el sentit d'amena, divertida (m'has fet riure molt, gràcies), dinàmica...
    Ara bé, és real com la vida mateixa. El que expliques amb tanta gràcia passa molt sovint a totes les llars. Jo mateixa t'ho puc assegurar, he, he.
    Molt ben aconseguida fins al final la incògnita de qui serà aquest element tan, tan... Aquí sí que necessites la pinça al nas.
    Estructura formal a base de moltes frases curtes. Personalment les agraeixo; no sé, trobo que fan la lectura més concisa i amena.
    Des del meu punt de vista el teu microrelat és una macrogenialitat.
    Molts petons i bona nit, copernic.

l´Autor

Foto de perfil de copernic

copernic

338 Relats

1182 Comentaris

389249 Lectures

Valoració de l'autor: 9.78

Biografia:
Per qüestions de feina he hagut d'interompre la meva producció periodística i literària. Després del tsunami i amb l'aigua al seu lloc torno a començar: Déiem ahir...