POEMES QUE ENS PARLEN...

Un relat de: Jaumedelleida

POEMES QUE ENS PARLEN....


Nosaltres, els considerats poetes,

ja podem anar fent versos i poemes,

mentre el món segueix anant com va,

amb les seves crisis, fams, guerres,

destruccions, degradacions i malifetes.



De què ens serveix doncs recitar,

si per molt que ho puguem denunciar,

pocs se’n fan oïdors dels problemes?

I així és com tot i tots, anem trampejant.

Tres passos enrere per un d’endavant




Només una, se’n salva de totes les vessants,

ja siguin per a bé o per a mal, això tan se val.

Són els versos i poemes que ens parlen d’amor,

perquè són sincers i sorgits des del fons del cor,

i per sort, d’aquests, sí què se’n solen fer cas.

Comentaris

  • Ohhhh!![Ofensiu]
    Sunday | 02-04-2013 | Valoració: 10


    Reivindicatiu, però amb final feliç.

l´Autor

Foto de perfil de Jaumedelleida

Jaumedelleida

365 Relats

729 Comentaris

370440 Lectures

Valoració de l'autor: 9.73

Biografia:
Jaume Climent o Jaumedelleida. Lleidatà d'obligació i devoció.
Considerat un observador ciutadà de la seva ciutat natal, fa que a vegades col·labori amb la premsa local, mitjançant Cartes al Director i d'altres publicacions veïnals.

Autor de la novel·la L'ANSIA (Novel.la tèbia) [Gènere eròtic] Editorial CARPE DIEM (esgotada a llibreries, solament disponible digitalment a través del seu blog: Jaumedelleida

Autor del poemari BATECS (Amors, Enyors, Eros) Editorial:HONTANAR

Correu de contacte: jaumedelleida@gmail.com