PODER POLICIAL 1

Un relat de: Bonhomia
PODER POLICIAL 1

La dona violada i destripada amb artefactes de taller no va sortir l'endemà a la premsa. Un policía n'havia estat l'artífex i era un secret de sumari policial il.legal en tota condició.

El policia s'anomenava Magnànim de sobrenom. Ja feia temps que al poble hi havia crims agosarats, però no tan bèstia com aquell del Magnànim.

Es tractava d'una màfia, d'aconseguir el poder per les dolentes, i tota la comissaria local es guiava per a ella mateixa doncs no s'havia fet cap descoberta d'un crim policial, almenys essent-ne conscient.

Al dinar de la seva esposa Rosa amb la seva única filleta Dàrling, dilluns al migdia, tot semblava natural.

-Avui treballo de nit, vaig a dormir-. I en Magnànim es va despedir per aquella tarda de la seva esposa Rosa i la seva filleta de quatre anys, la Dàrling. ...

Comentaris

  • Espero [Ofensiu]
    aurora marco arbonés | 17-09-2015 | Valoració: 10

    que aquest relat sigui fruit de la teva imaginació i que no s'hagi donat mai aquest acte tan bestial. Tot i que em sona alguna cosa d'un policia assassí. I és que els humans som capaços de totes les maldats del món.
    Un relat molt ben escrit, Sergi.

l´Autor

Foto de perfil de Bonhomia

Bonhomia

646 Relats

1852 Comentaris

513832 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
L'armonia commou la selva verge de paratges interexternalitzats mentre els estels ens somriuen dolçament i les nits i els dies es confonen en boira d'un nou color que brillarà per la mare universal que va fer-nos i cerquem cuidar... si és que aquestes paraules contenen cert ressò d'esperança en un món tan difícil i complicat.