Però de què parlen?

Un relat de: Bonhomia
PERÒ DE QUÈ PARLEN?
La resolució del meu caràcter queda marcada en una meva gran pena tan sols mostrada en mínima escala, però no en completa soledat.
Tornaré a dir però: però la meva soledat m’arrenca les entranyes durant la major part del meu temps. Tant, que em puc sentir culpable per moltes coses que no he fet jo, sentir ràbia contra gent innocent i natural, i odi envers un amor que entenc a l’inrevés.
Però: aquesta soledat que a vegades em tortura profundament és íntima.
El món va pleníssim de soledats doloroses a més no poder, tal com sona.
Hi ha una cura? Hauria de ser un tema polític? Potser millor que es posin a parlar de la gent que se sent sola en comptes de fer i desfer negocis absurds.
Món arrogant…

Comentaris

  • Sempre he considerat la meva soledat particular ... [Ofensiu]
    Olga Cervantes | 23-12-2016 | Valoració: 10

    ...com una cosa positiva, que sempre podré compartir en un moment o altre de la vida.

    Bon Nadal, pròsper Any Nou i una abraçada.

    Olga

  • Aquest món en que vivim...[Ofensiu]
    Montseblanc | 15-12-2016 | Valoració: 10

    ...és un pur negoci, Sergi. No esperis que ningú (dels que tenen el poder) es preocupi de la soledat dels altres (si és que no hi ha possibilitat de fer negoci, és clar).
    Qui mana, inclús per sobre de les titelles dels polítics, són les grans empreses (petrolieres, d'armes, mafies...). I ens veuen als humans com masses que s'han de manipular i controlar. No, no vindrà ningú d'aquests a veure si estem o ens sentim sols... Per això no en parlen enlloc, ni en parlaran...
    Però sí que hi ha gent a prop nostre que ens poden ajudar. En el meu cas, a mi m'agrada la soledat i sentir-me sola. Però reconec que quan sentir-me sola em fa mal, surto del meu cau...
    Segur que hi ha gent al teu voltant que et poden ajudar. Només has de parlar, comunicar-te. Però no miris als de dalt, només et buscaràs que et facin mal les cervicals...
    La soledat no ven, no interessa, no aporta beneficis...

Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de Bonhomia

Bonhomia

646 Relats

1852 Comentaris

514752 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
L'armonia commou la selva verge de paratges interexternalitzats mentre els estels ens somriuen dolçament i les nits i els dies es confonen en boira d'un nou color que brillarà per la mare universal que va fer-nos i cerquem cuidar... si és que aquestes paraules contenen cert ressò d'esperança en un món tan difícil i complicat.