Pàgines en blanc

Un relat de: Karkinyoli

L'escriptora és davant la taula, asseguda, amb un cigarret entre els dits i el seu darrer llibre ferint la mirada. Observa les seves ratlles i sent un buit etern, no plauen, no parlen, no existeixen, garbuix de mentides i contradiccions.

L'escriptora ja no pot escriure. Ja no creu res.

Una dona és assassinada davant les paraules de les seva protagonista. Amistats de galç davant capítols de disbauxa. Un país perdut, sol, i un poble que no vol ser lliure davant paraules d'il·lusió i canvi. Un llibre farcit de falses esperances davant un món que no és res i ho és tot.

L'escriptora no vol prendre partit, no jugarà a la vida, prefereix passejar-hi, en silenci, sense haver de tornar a creure per descreure.

L'escriptora ha finalitzat el seu llibre en blanc, somnia, potser algun dia algú el llegirà al tren.

Comentaris

  • Paper no escrit[Ofensiu]
    Unaquimera | 12-02-2009 | Valoració: 10

    Amb un curós distanciament m'has apropat la figura de la protagonista i m'has sacsejat la imaginació que ara, gràcies a tu, veu... vola... viatja...

    Sempre és un goig i un repte llegir un relat teu i en aquesta ocasió, no ho ha estat menys que en les anteriors.

    Abans d'acomiadar-me, t'he de fer un prec: dóna-li un cop d'ull a la introducció del meu relat NINA DE NEU, i després llegeix la dedicatòria que figura en el primer comentari. Espero que reconeixeràs de seguida a una de les destinatàries... si?

    T'envio una abraçada blanca, com la neu tot just caiguda i el paper no escrit encara,
    Unaquimera

  • Aquest em fa pensar.[Ofensiu]
    DinsElSilenci | 18-09-2008

    El del llapis es queda amb l'escriure, però aquest va molt més enllà; tota una metàfora de la vida.

    Ens llegim per aquí!

l´Autor

Karkinyoli

33 Relats

52 Comentaris

30049 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
Ara ja us puc dir que vaig néixer el 10 d'abril d'un any que acaba en 4. Sempre he estat àries, i fa uns anys, vaig esbrinar que el meu ascendent també és àries. Des d'aleshores, que m'he permès ser un pèl més nerviosa per no haver de contradir els astres.
Vaig estudiar filologia i treballo a aquell lloc que tothom critica. Sempre he estat a Sants on m'agradaria poder-hi tornar sempre .Espero que gaudiu de mi amb les meves paraules i us oblideu dels fruits secs que porto a dins.