La carretera

Un relat de: Karkinyoli

Brrruuummmm, brrrummm, brrrummmm, nyeeeeeerrrhhhhggg, nyerrrrhhhhgggg.

Prou, prou i prou! Merda i prou! N'estic farta d'aquest cotxe que no duu enlloc! Farta! Fa deu anys que el vaig comprar, deu anys! Deu maleïts anys! I encara no he aconseguit treure'l de l'aparcament.

Cada matí, quan sona el despertador, penso: avui sí, avui no hauràs de pujar a aquell autobús pudent on hi ha aquell carallot que et mira descaradament. Avui arribaràs a la feina i tothom dirà: - Caram noia! Que tens un cotxe nou? Nou! Nou! Noooou!? Qui collons dirà nou, si aquest cony de cotxe té deu anys!

Avui no puc més, l'odio, l'odio i l'odio. Si ell no vol sortir de l'arparcament, l'hi treuré jo a peces! Vidre a vidre, porta a porta, el volant a puntades de peu!, el tub d'escapament, el motor, em beuré el líquid de frens! Les rodes… les rodes? Les rodes!? Les roooooooooooodes! Aquest cotxe no té rodes!


Comentaris

  • No havia llegit cap relat teu[Ofensiu]
    surina | 20-09-2008

    Pot ser la protagonista d'aquesta història és una mica despistda.
    M'agrada com escrius.
    Una abraçada.
    Irene Tironi.

  • M'has fet somriure.[Ofensiu]
    DinsElSilenci | 18-09-2008 | Valoració: 10

    Una història curta, senzilla, que baixa bé.
    M'ha agradat.

l´Autor

Karkinyoli

33 Relats

52 Comentaris

29493 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
Ara ja us puc dir que vaig néixer el 10 d'abril d'un any que acaba en 4. Sempre he estat àries, i fa uns anys, vaig esbrinar que el meu ascendent també és àries. Des d'aleshores, que m'he permès ser un pèl més nerviosa per no haver de contradir els astres.
Vaig estudiar filologia i treballo a aquell lloc que tothom critica. Sempre he estat a Sants on m'agradaria poder-hi tornar sempre .Espero que gaudiu de mi amb les meves paraules i us oblideu dels fruits secs que porto a dins.