OH MANDRA! (Nadal via mail)

Un relat de: Jaumedelleida
OH MANDRA ! (Nadal, via mail)


Mira que n’és de tossut el calendari. Encara sembla que fos ahir que ja tornem a estar encarrilats vers a un nou Nadal. I no és que ens ho faci recordar en veure els carrers il•luminats (per sort, crec que gràcies a la crisi, igual aquest any els encendran més tard del costum), sinó que és el propi almanac que ens neguiteja en veure que som a mitjans de novembre i ja hem de començar a pensar, per als que som creatius, en què farem d’originalitat per felicitar i caure bé als nostres familiars i amistats més properes.
Potser escriure un vers inèdit, potser crear un fantasiós powerpoint acompanyat d’una música escaient per a les imatges idònies, dissenyar una felicitació amb l’ajut del photoshop, etc. etc..
Aquests darrers caps de setmana (i festius entre mig), en que l’enyorada i necessitada pluja ens obligà a molts al recolliment que propicien els dies grisots com els viscuts recentment, era el moment més oportú per posar-nos mans a l’obra i generar la més artística i original felicitació nadalenca. Però heus ací que com sempre, seré víctima del meu persistent endropiment i Oh mandra!, hauré de recórrer al darrer dia, màxim la vigília del 25 de desembre, (com cada any) a fer ús a corre-cuita del meu terminal d’última generació per reenviar via SMS, una expressió escrita, que això sí, al menys m’hauré esforçat a que sigui quelcom d’original, i així dissimular una mica la meva manca de creativitat. O potser encara millor, via mail, més ràpid, i a sobre més barat i tramès a tothom de patac, amb tot just un sol click.
De bons propòsits no me’n manquen, ara bé, de ganes de posar-m’hi....
No sé pas com encara he gosat penjar això a la xarxa.

Confio en què ningú segueixi el meu "bon" exemple




Jaumedelleida
(vigilies nadalenques 2011)

Comentaris

  • Tens tota la raó[Ofensiu]
    Shupiluliuma | 24-11-2011

    Mira que en la data que et comento això, encara som més a prop de Nadal i em trobo igual que tu.

l´Autor

Foto de perfil de Jaumedelleida

Jaumedelleida

365 Relats

728 Comentaris

369846 Lectures

Valoració de l'autor: 9.73

Biografia:
Jaume Climent o Jaumedelleida. Lleidatà d'obligació i devoció.
Considerat un observador ciutadà de la seva ciutat natal, fa que a vegades col·labori amb la premsa local, mitjançant Cartes al Director i d'altres publicacions veïnals.

Autor de la novel·la L'ANSIA (Novel.la tèbia) [Gènere eròtic] Editorial CARPE DIEM (esgotada a llibreries, solament disponible digitalment a través del seu blog: Jaumedelleida

Autor del poemari BATECS (Amors, Enyors, Eros) Editorial:HONTANAR

Correu de contacte: jaumedelleida@gmail.com