L'últim petó

Un relat de: Rafael Pescador Lozano
Era ben d'hora, l'alba donava una llum tènue a l'estança on reposava el cos de la meva esposa. Amb timidesa, m'apropo i li dono un suau i afectuós petó al front. Va ser l'últim petó. El silenci era opressiu, només trencat pel meu alè entretallat per l'emoció. El dolor em colpejava amb la força d'un huracà, deixant-me sense alè, sense paraules. Em vaig asseure al seu costat, abraçant la seva mà freda, com si volgués aferrar-me a l'últim vestigi de calor que ella havia deixat en aquest món.
Els records van inundar la meva ment, com un riu desbordat, i em vaig deixar portar pel corrent. Era difícil d'acceptar que mai més sentiria la seva presència reconfortant, ni escoltaria la dolça melodia de la seva rialla. Però en aquell moment, en aquella sala plena de calma i tristor, vaig prometre que el seu record viuria per sempre en el meu cor.

Barcelona, 28 juny 2012

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Rafael Pescador Lozano

Rafael Pescador Lozano

66 Relats

95 Comentaris

22836 Lectures

Valoració de l'autor: 9.88

Biografia:
Nascut a 1948, de ben petit hi havia sentit una gran afecció per escriure relats i històries fantàstiques. Més endevant, la feina i altres afeccions artístiques, van apartar-me d'aquesta pràctica,malgrat que sempre que he tingut ocasió aprofito per expressar-me mitjançant la paraula escrita. Des de 1974 escric un diari personal, fidel company dels meus pensaments i testimoni de la meva memòria.

Adreça electrònica:
pescador.rafael@gmail.com