Desprès de la volta al món de Marta, Pere i Josep

Un relat de: Rafael Pescador Lozano

Marta, Pere i Josep van tenir tant èxit en la seva gran aventura de fer una volta pel món, que el llibre que van escriure explicant el seu llarg i emocionant viatge es va convertir en un èxit de vendes, amb múltiples edicions publicades en diversos idiomes. La seva història captivadora i les experiències viscudes en els llocs més remots i exòtics van ressonar profundament amb els lectors d’arreu del món.
Durant el seu viatge, van tenir l'oportunitat de conèixer de prop la realitat de moltes persones que viuen en condicions de pobresa extrema, especialment a l'Índia i a diferents països d'Àfrica. Van veure de primera mà les dificultats que aquestes comunitats han d'afrontar diàriament, però també van ser testimonis de la resiliència i la força de la gent que hi viu.
Impressionats per la tasca vital que realitzaven diverses ONG en aquests indrets, Marta, Pere i Josep van decidir que volien fer alguna cosa per ajudar. Així doncs, van prendre la decisió de destinar tots els guanys de la venda del llibre a aquestes organitzacions, amb l'esperança de contribuir a millorar les condicions de vida de les persones que els havien acollit durant el seu viatge.
Van triar amb cura les ONG beneficiàries, assegurant-se que el seu treball fos efectiu i transparent. Entre les entitats seleccionades, hi havia aquelles que oferien suport educatiu als nens i nenes de barris marginals, programes de salut per a comunitats rurals, iniciatives per empoderar dones a través de la formació professional i projectes per garantir l'accés a aigua potable i sanejament.
El llibre no només va tenir un gran impacte econòmic per aquestes ONG, sinó que també va servir per conscienciar moltes persones sobre les desigualtats i injustícies que encara existeixen en el món. Marta, Pere i Josep van realitzar diverses gires promocionals per presentar el llibre i explicar les seves experiències, aprofitant aquestes plataformes per donar visibilitat a les causes que estaven donant suport.
Amb el temps, el seu viatge es va convertir en molt més que una aventura personal, es va transformar en un projecte de vida dedicat a ajudar els altres i a promoure un canvi positiu en el món. I així, Marta, Pere i Josep van demostrar que una simple volta al món pot tenir un impacte profund i durador, no només per a ells mateixos, sinó per a moltes altres persones també.
Mitjançant posteriors contactes amb membres “The World Travelers Club”, organització global amb associats de més d’un centenar de països van donar a conèixer la seva iniciativa altruista trobant un bon suport.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Rafael Pescador Lozano

Rafael Pescador Lozano

62 Relats

89 Comentaris

21692 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
Nascut a 1948, de ben petit hi havia sentit una gran afecció per escriure relats i històries fantàstiques. Més endevant, la feina i altres afeccions artístiques, van apartar-me d'aquesta pràctica,malgrat que sempre que he tingut ocasió aprofito per expressar-me mitjançant la paraula escrita. Des de 1974 escric un diari personal, fidel company dels meus pensaments i testimoni de la meva memòria.

Adreça electrònica:
pescador.rafael@gmail.com