L’influencer viatger

Un relat de: Maria Quintana
Després d’uns quants retocs, en Kiyoshi va pujar a l’Instagram la fotografia de la muralla xinesa. Ell en el primer pla, i darrere seu la muralla com una serp de pedra envoltada per muntanyes i boscos.
En Kiyoshi sempre penjava a la xarxa les fotografies de les seves vacances. Tenia molts seguidors i era conegut per tothom com “l'influencer viatger”. En Kyoshi pensava que si la fortuna continuava fent-li costat, aviat podria deixar la seva avorrida feina d’oficinista per dedicar-se en cos i ànima a aquella nova afició.
Qui li ho havia de dir quan va obrir el compte empès per la insistència dels seus companys de feina. La gent hi penjava moments meravellosos de les seves meravelloses vides, però ell no tenia ni una cosa ni l’altra, i al començament estava molt amoïnat perquè no tenia res per pujar-hi.
Tot va canviar quan el seu cosí el va convidar a anar de vacances a la ciutat de Nikko i el va dur a visitar el parc Tobu World Square. El parc estava ple de reproduccions en miniatura dels llocs més famosos del món i dels monuments històrics del planeta. En Kyoshi, a qui no li agradava gens viatjar, va poder recórrer tot el món en un parell d’hores. Ara sí que tindria fotografies per penjar al seu Instagram! En va fer tantes que quan va tornar de les vacances no es va veure en cor de penjar-les totes i només va penjar les del Japó: el temple Todaiji de Nara, l'Utsukushima Jinja de Miyajima, el castell Hime.
Quina va ser la seva sorpresa quan el seu Instagram es va inundar de “likes” i comentaris felicitant-lo pel seu viatge arreu del país nipó. En Kiyoshi no va explicar a ningú que només havia anat fins a Nikko i va deixar que tothom pensés que era un gran viatger.
A partir d’aquell any, en Kiyoshi passava les seves vacances al parc de les miniatures. I any rere any els seus milions de seguidors envejaven a aquell home tan afortunat que tenia la sort de poder viatjar per tot el món.

Comentaris

  • En Kiyoshi ho sap[Ofensiu]
    kefas | 21-03-2023

    La més gran veritat del món és la mentida i mai com ara hi ha hagut tantes i tan bones eines per mentir.

  • Imaginació [Ofensiu]
    Prou bé | 20-03-2023

    I molts recursos els del protagonista per viatjar sense moure's del mateix lloc!
    Original i ben escrit. De bon llegir.
    Sort
    Amb total cordialitat

  • Boníssim[Ofensiu]
    Rosa Gubau | 20-03-2023

    Feta la llei, feta la trampa. Que n'era d'espavilat aquest noi. Un relat creatiu original i ben escrit. M'ha agradat molt llegir-lo.

    Salutacions i sort Maria.

    Rosa.

  • Relat rebut[Ofensiu]

    Relat rebut correctament. Entra a concurs.

    Recorda, ja no el pots esborrar!
    Qualsevol dubte contacta amb nosaltres en el nostre correu:
    concursos.arc@gmail.com

    Gràcies per participar.


    Comissió XIII Concurs ARC de microrelats