Les ombres i els colors

Un relat de: Bonhomia

El somni que busquem és possible. Amagat rere les fronteres de la realitat empírica, hi ha el somni. És el dolor, la tristor,... que no ens hi deixen creure. Alguns el noten més a prop que d'altres. Per què passar-nos el dia lamentant-nos? No té sentit. Vivim en un planeta cruel, sí. Però les angoixes que patim no ens han de fer desistir, no ens han de deixar de fer somniar. Tot aquest reguitzell de vanitats ( que allà on passen no ho són, i que cal seguir lluitant per canviar ) que fan que el planeta Terra tremoli no ens poden deixar caure en un bassal de fang. Ni la poca inspiració, ni les semidesgràcies quotidianes... no, no podem negar que som vius, i que no hem vingut aquí per patir, sinó per buscar i rebuscar entre aquesta cortina de realitat que ens separa dels somnis.
Potser quelcom de la realitat ens ha traït i ens ho amaga. Doncs descobrim què és! Hi ha un munt d'ombres que amaguen colors. I aquests colors han de ser nostres. Viatgem, doncs, al país on les meravelles són una "realitat", i ho poso entre cometes perque aquesta primera realitat és la que no ens agrada, la que hem de combatre entre les nostres forces, la que ha de deixar d'existir.

Comentaris

  • ESTEL | 18-09-2008

    ombrívol volia dir

  • m´agrada[Ofensiu]
    ESTEL | 18-09-2008 | Valoració: 10

    t´he imaginat treient el decorat omnívol per mostrar els colors de sota. Els colors dels sentiments, de les sensacions, de les emocions, de la vida. Perquè la llum quan es reflecteix, els colors es veuen més vius, i sense llum també, la nit, els estels, la lluna, la màgia, i els colors dintre nostre.
    Perquè la vida és ben viva.

    La millor ombra, la que gaudim en estiu sota d´un arbre

    un petò gran

l´Autor

Foto de perfil de Bonhomia

Bonhomia

646 Relats

1852 Comentaris

514766 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
L'armonia commou la selva verge de paratges interexternalitzats mentre els estels ens somriuen dolçament i les nits i els dies es confonen en boira d'un nou color que brillarà per la mare universal que va fer-nos i cerquem cuidar... si és que aquestes paraules contenen cert ressò d'esperança en un món tan difícil i complicat.