La meva mort

Un relat de: Pluja

Els esperits de la nit m'envolten, el vent em porta els murmuris d'antics pensaments; però què passa? La pols de la lluna que em protegeix s'ha esvaït de sobte. Les estrelles em xiuxiuegen a cau d'orella que el mal s'acosta. Els missatgers brillen en la immensitat. Els potents timbals m'esqueixen les arrels...

Neix la revolució al cel!

Tot de fulles mortes jeuen als meus peus. El temps està guanyant la partida i ja no sóc ni l'amo del meu destí. La fi s'acosta!
La sento, la veig, l'oloro, però tot i així segueixo clavat a les arrels de la meva vida, immòbil davant de les tenebres que a poc a poc em van cobrint. Què em passarà?

Les mans li tremolen. Dins el seu cap ja només hi ressona una idea, que com un vapor incandescent es propaga pel seu cos fred, aniquilant qualsevol possibilitat que la compassió germini.
La Mar agafa la fulla de la mort i me la clava directa al cor. Una vegada rera una altra va serrant el meu tronc fort, però incapaç de donar el que ella vol: fruits!

Sento com la mort juga entre les meves branques, però no em queden forces per lluitar.

Els elements es conjuren en contra la Mar, però és inútil: les portes de la seva raó són tancades, ja mai més ningú n'aconseguirà les claus.

Una a una van caient, el tronc aguanta amb ràbia. Por barrejada amb saba amarga, és el meu final.
La intranquil·litat em sacseja. No vull acabar en aquesta cruel situació! Sóc esclau de la terra i moriré als seus peus.
El bes de la mort va apagant la flama de vida que em dóna escalfor. Ella fonia la por que ara s'estén per tot el meu món, la por a morir.
L'àcid em travessa les venes de la immortalitat. L'oïda de la Mar és sorda als meus crits de patiments. Ningú em sent cridar! Estic aïllat al món dels humans, on la incomprensió està present a cada hora, a cada minut de la meva agonia.
El terra em va engolint, tinc por. On seré demà? El futur és incert. La mort s'acosta, no la vull afrontar. Ajudeu-me.

Comentaris

  • i la meva!!![Ofensiu]
    Capdelin | 25-01-2005 | Valoració: 10

    cada relat teu... és una lliçó mestra de literatura, de creació poètica... i les creacions poètiques no són més que filles d´un caos mental ordenat i parit a gust del seu creador... que arriba als lectors en misteriós vestit, despistant ments facilones de menjar d´una sola mossegada qualsevol escrit superficial...
    falicitats! t´estàs forrant, eh? poc a poc el teu imperi s´estén en RC...
    un petó i una abraçada! ( pensa en mi per fer de MANAGER teu )

  • Va, que em mullo![Ofensiu]
    subal | 25-01-2005

    Mira, m' atreveixo a fer un comentari de text, rotllo 3er de BUP.

    El text ens descriu, desde un bon principi, l'ambient de tempesta a plena nit de lluna plena (s'observa quan "La pols de la lluna que em protegeix s'ha esvaït de sobte", o sigui, un nuvol tapa la lluna. Què vulgar que és un, en comparació amb pluja!

    En fí, que la mort a la que ens convida a ssisitr és la d'un arbre vell que no soporta la tempesta i mor en total soletat, en aquest món dels homes.

    Al anomenar tan sovint el mar, em porta a pensar que potser l' autora va gravar a la seva retina alguna imatge del tsunami. En tot cas, la porta queda oberta pel debat, però si fos així pensem que la autora ha volgut amagar el fet real que inspira el seu relat canviant l' hora dels esdeveniments. Per què? perquè aquesta noia és escritora, i li dòna la gana que així sigui, de nit.


    Com sempre, sublim, aquesta noia. I no pararé fins a que em contesti un dia dient-me que s'ha llegit d'una vegada Els Cants de Maldoror. Que es miri sobretot el passatge dels gossos i el passatge de l'oda al oceà.

    Quin dia més fructiver, avui 24 de gener.

  • Si digué...[Ofensiu]
    rnbonet | 24-01-2005

    ... que he entés el que vols dir, mentiria!
    He llegit el text dues vegades... i m'he quedat amb el cap calent i els peus gelats...
    Segurament, avui sóc un inútil, les càrregues elèctriques entre neurones estan de vaga, o tot plegat...
    Altra vegada serà!

  • Un altra vegada...[Ofensiu]
    Ànima lliure | 24-01-2005 | Valoració: 10

    Impressionant.

l´Autor

Foto de perfil de Pluja

Pluja

58 Relats

191 Comentaris

70991 Lectures

Valoració de l'autor: 9.62

Biografia:
Buscar paraules per la biografia d'una persona que no es defineix és com intentar retenir la sorra del fons marí quan la brisa i el sol l'il·luminen.

Tothom té dues cares:

- Riallera, boja, hiperactiva, innocent en el moment apropiat.

- Àcida, abstracte, críptica davant d'un full en blanc.

Fotografia: Fuga en dos colors (Kupka)

Per quan l'avorriment fa de les seves:
Algunes imatges